getherenowhere
Müdavim
Aşağıya birebir kendim çevirip maalesef ki paintten editlediğim bir karikatürü ekliyorum. Az önce çevirdim çünkü birisinin kuşunu vermek istediğini gördüm, aklıma bu karikatür geldi. Her seferinde ağlatıyor ben ve yine ağlattı. Dışarıdan gelen engelli kuşumun tırnağını bir anlık sinirle çekip koparttığımı daha önce defalarca kere söylemiştim. Bu olaydan bir iki yıl sonra 8 ekim 2023te kuşumu kaybettim. Hala pişmanım hem de çok. Ona asla yeteri kadar iyi davranamadım. İnsanların kuşlarını alıp vermek istemesi beni kahrediyor. İnsan nasıl bir canlıyı verebilir? Fırsatım olsa, kendi evim olsa bir odayı sırf kuşlara özel yapıp bir sürü kuş almak istiyorum ama insanlar ucuz diye, oyuncaklarmış gibi davranıyorlar. Bu bir canlı ve elbette ki ortalığı kirletecek. Elbette ki ses çıkaracak. Eğer bakamayacaksanız en baştan almayın bu canlıları. Bir canlının insan olmaması onun canını daha kıymetsiz kılmaz. Benim kuşlarım benim ailem. Eğer bir hata yapıp kuş aldıysanız ve vermek istiyorsanız gerçekten de kabul görebileceği ve iyi bakılacağı bir yere verin. Kuşlarımı birisine emanet ettiğim zaman bile ailemden birisini gözüm kapalı şekilde başka bir yere atıp gidiyormuşum hissi veriyor. Ben de ilk zamanlarda çok sinirleniyordum çok bağırmalarına ama şimdi pişmanım. Kuşumun adı dişi kuştu, evet bayağı iyi isim veririm kuşlarıma anlayacağınız üzere. Dişi kuş, bunu duymayacaksın ve beni anlamayacaksın ama senden çok özür dilerim. Sana hiç iyi davranamadım. Neden bilmiyorum, belki vahşisin diye sana çok yaklaşamadım ama seni çok seviyorum. Çok özür dilerim, umarım beni affetmişsindir. Umarım oralarda bir yerde mutlu mutlu uçuyorsundur. Seni seviyorum, rüyalarıma giriyorsun. Özür dilerim. Her şey için, iyi ki vardın canım kuşum. Beni affet. Kendimi sevemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 60639Ekli dosyayı görüntüle 60640Ekli dosyayı görüntüle 60642Ekli dosyayı görüntüle 60643Ekli dosyayı görüntüle 60644Ekli dosyayı görüntüle 60645Ekli dosyayı görüntüle 60646Ekli dosyayı görüntüle 60647
Ekli dosyayı görüntüle 60639Ekli dosyayı görüntüle 60640Ekli dosyayı görüntüle 60642Ekli dosyayı görüntüle 60643Ekli dosyayı görüntüle 60644Ekli dosyayı görüntüle 60645Ekli dosyayı görüntüle 60646Ekli dosyayı görüntüle 60647