• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Kuşlarımız için Sebze salatası ve yumurta maması tarifi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yukarıda yavru bakımında verilir demişsiniz de bnm kuşlar şuan bakıcı ben vermiyordum o yüzden sormuştum
Merhaba kızıştırmak için verilecek sebzeler kısmında havuç ve yavru bakımında yavrular yerler(sebzeye alışmaları için) sanırım gözden kaçırdınız 😊

perfectr

Yeni Üye
Ben yaptım yemliğe koydum yemleri aldım. Aç kaldılsr yine yemediler. Hatta kum yemeye başladı açlıktan

DumanB

Aktif Üye
hocam bizde o kadar yok sadece maydanoz yumurta veriyorum şimdilik ve kalamar kemiğini ezip karışıma döküyorum sorun olur mu? başka ne yapabilirm

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
hocam bizde o kadar yok sadece maydanoz yumurta veriyorum şimdilik ve kalamar kemiğini ezip karışıma döküyorum sorun olur mu? başka ne yapabilirm
Evde olan sebzelerden yapabilirsiniz😊 maydanoz dereotu biber salatalık kabuğu😊
Sorun olmaz yeter ki vitamin alsınlar

Ferhatemre34

Aktif Üye
Benim 4 tane yavru bakan kuşlarım var şu anda yemlerinin yanı sıra onlara takviye olarak iki günde bir yumurta maması veriyordum, iki gündür yumurta vermediğim zaman çılgına dönüyorlar hiç susmadan ötüyorlar kendilerini neredeyse kafesin içinde tellere vuracaklar deliriyorlar her gün verilirse zararlı olabilir diye endişe ediyorum ama yumurtayı vermeden rahat etmiyorlar verdiğim an direkt yavrularına taşıyorlar, bir sorun olur mu tam bir yumurtanın yarısını her gün versek belli ki çok ihtiyaç duyuyorlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim 4 tane yavru bakan kuşlarım var şu anda yemlerinin yanı sıra onlara takviye olarak iki günde bir yumurta maması veriyordum, iki gündür yumurta vermediğim zaman çılgına dönüyorlar hiç susmadan ötüyorlar kendilerini neredeyse kafesin içinde tellere vuracaklar deliriyorlar her gün verilirse zararlı olabilir diye endişe ediyorum ama yumurtayı vermeden rahat etmiyorlar verdiğim an direkt yavrularına taşıyorlar, bir sorun olur mu tam bir yumurtanın yarısını her gün versek belli ki çok ihtiyaç duyuyorlar
Yumurta yerine yumurta maması verin lütfen
Fazlası zarardır, salatayı yumurtasız verebilirsiniz

Üst Alt