• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Adana Kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum Yer Adana

ezgi99

Müdavim
Kuşu sahiplendirdiniz mi ne yaptınız yoksa alicam ben

Son düzenleme:

kingo1

Yeni Üye
Merhaba hocam tek olana talibim. Sahiplendirildi mi?
Adananin hangi ilcesindesiniz?

Paşa01

Paylaşımcı
Mrhb dişi olana talibim adanadayım haberleşelim olurmu? Kardeş nerdesin hiç girmemişsin siteye. Kızımızı istiyom

ezgi99

Müdavim
Mrhb dişi olana talibim adanadayım haberleşelim olurmu? Kardeş nerdesin hiç girmemişsin siteye. Kızımızı istiyom
Ogün birşey demediniz simdimi isteyesiniz. Geldi kusura bakmayın ama bana vericekti iki gündür girmiyor sahibi ve ayrıca kuşu başkasına vermeyide düşünmüyorum anlaşma olmazsa 🥰

Son düzenleme:

ezgi99

Müdavim
Kuşu sahiplendirdiniz mi girip çıkıyorsunuz merak ettik en azından bir cevap verin

limonkus2626

Yeni Üye
Merhaba
5 kuşum var. 3 tanesini sahiplendirmek istiyorum
Sahiplendirmek istediğim kuşlar, Biri 8 aylık dişi lutino
Diger ikisi 4 aylık erkek pearl, digeri dişi lutino
Kuşlarımda herhangi bir hastalık yok. Yemlerini vitamin vb takviyeleri şehmuz beyden temin ediyorum. Kuşlarımda ısırma alışkanlığı yok. Erkek yavru yeni yeni taklit etmeye çalışıyor. Kuşları istek üzerine çogalttım ama isteyen sahiplenmekten vazgeçti.
Üreticiler yazmasın. Mümkünse aile ortamı olan birine vermek istiyorum. Adana da elden teslim edebilirim.
8 aylık dişiyi isteyen olursa tek verebilirim. Ama 4 aylık erkek ve dişiyi ayrı ayrı vermem, sahiplenmek isteyen 2 sinide almalı
Merhabalar sahiplendirdiniz mi? Dişi olan insana ele alışık mı öyleyse ben sahiplenebilirim iki tane muhabbet kuşum var evde

ezgi99

Müdavim
Merhabalar sahiplendirdiniz mi? Dişi olan insana ele alışık mı öyleyse ben sahiplenebilirim iki tane muhabbet kuşum var evde
Ele alışık değilmiş ele gelmez dedi yanlız kuşu bana vericekti tek dişi olanı onun dışında iki tane daha var sahiplemdirmek istediği benimde oğlum var ona eş olsun dedim🥰

limonkus2626

Yeni Üye
Ele alışık değilmiş ele gelmez dedi yanlız kuşu bana vericekti tek dişi olanı onun dışında iki tane daha var sahiplemdirmek istediği benimde oğlum var ona eş olsun dedim🥰
Ya ben sultan papağanı çok sahiplenmek istiyorum ama parayla hayvan satımına çok karşıyım o yüzden yoksa kocaman kafes bir sürü şey aldım bir gün sahiplenirsen diye 😊 iki tane bakmam zor olabilir evimde iki muhabbet kuşum da var çok ilgi isteyen

Facia0101

Paylaşımcı
3 kuşum var. 1 tanesi 8 aylık dişi. Gözünde küçük bir problem başladı. Tedaviye başladım. Tedavisi biti
4 aylık 2 yavru var. Biri erkek pearl digeri de dişi lutino
İsterseniz verebilirim size. Isırma alışkanlıkları yok.
İstek üzerine çogalttım kuşları, isteyen de almayınca sahiplendirme yolunu seçtim. Her hangi bir ücret istemiyorum.

Facia0101

Paylaşımcı
Ya ben sultan papağanı çok sahiplenmek istiyorum ama parayla hayvan satımına çok karşıyım o yüzden yoksa kocaman kafes bir sürü şey aldım bir gün sahiplenirsen diye 😊 iki tane bakmam zor olabilir evimde iki muhabbet kuşum da var çok ilgi isteyen
İsterseniz bunları sahiplenebilirsiniz. 4 aylık biri dişi digeri erkek

Ekli dosyalar

Üst Alt