• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Adana Kuşlarımı sahiplendirmek istiyorum Yer Adana

Facia0101

Paylaşımcı
Kararı siz vereceksiniz. Benim kuşda bilmiyor ısırmasını. Gönderin derseniz haftaya çarşamba gönderebilirim. Adana merkez de degilim. İzin günüm çarşamba
İlgi konusunda
Kuşun resmine baktım da lutino benzemiyor kafa tuyleri gri ve aynı şekilde kanat uçları gözleri kırmızı mı kuşunuzun bana daha çok pied geldi cinsi yada lutino pied mi gözleri kırmızı ise lutino zaten
Kırmızı gözlü.

Ekli dosyalar

Facia0101

Paylaşımcı
Hastalığı olmadı bu güne kadar, dişi kuş çok ötmez. Kafes dışına çıkmak için öter. Erkekle çiftleştirmek istiyorsanız 1 yaşından önce yumurta yapmaz. 8 aylık bu.
Kafes içinde bazen kendi kendine oynar. Gündüz çok uyumaz.

ezgi99

Müdavim
Hastalığı olmadı bu güne kadar, dişi kuş çok ötmez. Kafes dışına çıkmak için öter. Erkekle çiftleştirmek istiyorsanız 1 yaşından önce yumurta yapmaz. 8 aylık bu.
Otmeden kastım enerjik mi yani benim kuşum da öyle o yüzden sordum dişiler çok ötmez biliyorum

ezgi99

Müdavim
Eğer anlasamazlarsa bizde kus bakan başka birine sahiplendirme yaparız o şekilde kabul edermisiniz anlaşırlarsa zaten bizde kalır 🥰

ezgi99

Müdavim
Kafasında kellik varmı, ele kola alışık mı aileme sordum al diyorlar bende emin olamadım alırsam aklınız kalmasın yani en iyi yemi kullanıyorum vitaminleri olsun Şehmus abiden hepsi iç dış parazit damlası daldarisi yani gözüm gibi bakıyorum alirsam eğer onada aynı şekilde bakarım 🥰

Son düzenleme:

Paşa01

Paylaşımcı
Eğer anlasamazlarsa bizde kus bakan başka birine sahiplendirme yaparız o şekilde kabul edermisiniz anlaşırlarsa zaten bizde kalır 🥰
Mrhb anlaşmazlarsa başka birine verince ordada anlaşma olmazsa eğer ne olacak? Çok üzülüyorum çokkkk elli tane ev sahip değiştirmelerine. Sonra güvensiz sıkıntılı ve strese girmiş kuş oluyorlar. İyi düşünün iyi karar verin anlaşamazlarsada ayrı kafeste bakacaksanız ona sahip çıkacaksanız alın detim naziçhane fikrim bu yönde

ezgi99

Müdavim
Mrhb anlaşmazlarsa başka birine verince ordada anlaşma olmazsa eğer ne olacak? Çok üzülüyorum çokkkk elli tane ev sahip değiştirmelerine. Sonra güvensiz sıkıntılı ve strese girmiş kuş oluyorlar. İyi düşünün iyi karar verin anlaşamazlarsada ayrı kafeste bakacaksanız ona sahip çıkacaksanız alın detim naziçhane fikrim bu yönde
İki ayrı kafeste bakmak zor olur malesef ama sahiplendirme yaparsamda kuslardan anlayan ama kuşu olmayan veya eskiden bakmış bilgisi olan birine veririm 🥰 zaten şuan kesin alcam demiyorum ama şuan nu kuş sahibine alitiysa bile eminim stres olucaktir ben kusimdan 4 ay ayrı kalmak zorunda kaldım hayvan tüylerini yolmustu gittigim gun boğazını oyuncağa geçirmiş kesmişti boğazinin altını sultanlar sahiplerine bağlı olyurlar onun için çok zor olucak helede sahibine düşkün alışıksa

Paşa01

Paylaşımcı
M
İki ayrı kafeste bakmak zor olur malesef ama sahiplendirme yaparsamda kuslardan anlayan ama kuşu olmayan veya eskiden bakmış bilgisi olan birine veririm 🥰 zaten şuan kesin alcam demiyorum ama şuan nu kuş sahibine alitiysa bile eminim stres olucaktir ben kusimdan 4 ay ayrı kalmak zorunda kaldım hayvan tüylerini yolmustu gittigim gun boğazını oyuncağa geçirmiş kesmişti boğazinin altını sultanlar sahiplerine bağlı olyurlar onun için çok zor olucak helede sahibine düşkün alışıksa
benimde 2 tane dişi var aynı kafeste. Birde 2 ay önce hiç bakılmamış kanat ve kuyruk tüyü olmayan bir canı daha sahiplendim. O ayrı kafeste ilk başta zorlanıyordum ama alıştık artık. Ben adanadayım eğer3 tane olmadaydı birde çalışıyorum yoksa 3 ünğde alırdım bakardım. Hayılısı olsun inş

Facia0101

Paylaşımcı
M

benimde 2 tane dişi var aynı kafeste. Birde 2 ay önce hiç bakılmamış kanat ve kuyruk tüyü olmayan bir canı daha sahiplendim. O ayrı kafeste ilk başta zorlanıyordum ama alıştık artık. Ben adanadayım eğer3 tane olmadaydı birde çalışıyorum yoksa 3 ünğde alırdım bakardım. Hayılısı olsun inş
Bende 5 tane var. 3 ünü sahiplendirmeyi düşünmüyorum. Merkezde değilim. İlçedeyim Yalnız yaşıyorum. Zor oluyor bakmak. Bizim ilçe kışın soguk.

Facia0101

Paylaşımcı
Bu konuda sorun olacağını düşünmüyorum

Facia0101

Paylaşımcı
Bu konuda bir şey söyleyemem. İlk 4 ay zaten eş olacağını düşünmüyorum kuşun. 1 yaşını geçmesi gerekiyor. Stres olayına gelince de yanında 1 kuş daha olacagı için çok strese girecegini düşünmüyorum. Kuşu özellikle forumdan birine vermek istememin nedeni burayı bilen kuş sıkıntıya girdiğinde forum üyelerinden yardım alabilir olması, yoksa ben çevremden birine de verebilirim kuşu.

ezgi99

Müdavim
Örneğin benim anaç kuşlardan dişi olanı sahiplendigim günden beri elime gelmez, kaçar 3 yavru verdi hala pek anlaşamayız.
Hayır ben öteki kuştan bahsediyorum 8 aylık dişi olandan ele kola alışık mı ısırma huyu yok dediniz zaten ele parmağa falan geliyo mu kendini sevdiriyor mu

Son düzenleme:

ezgi99

Müdavim
Neden gelmiyor ki ele birde kafasinda kellik varmı alan

Son düzenleme:
Üst Alt