• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarımı nasıl çiftleştirme bilirim

Sami

Paylaşımcı
Bir çift muhabbet kuşum var dişi bende 5 aya yakındır var erkekse 4 aya yakındır var ben petshoptan erkek bir muhabbet kuşu istedim bana dişi vermiş sonra dişim çok ısırmaya başladı ve bende okula başladım yanına bir eş alım dedim bir tane erkek aldım(keşke ben değilde kendi seceydi eşini bilemedim) kuşlarım bir ara yuvaliga çok girip çıkıyordu dişi kuş kalamar kemiğinin yarısından fazlasını bitirmişti ama kuşların olduğu yere yatağımı koyacağimiz için başka bir yere koyduk ve kuşlar yuvalığa girmiyor şuan ben kuşlarımı çiftleştire bilmek için ne yapmalıyım??birde kuşlarım kafesin tabanında kalmış yemleri yiyor yemlikten yemiyor yemlikten yeseler bile aşırı az bir şekilde yiyorlar ona da yardım edebilir misiniz kiziştirma yemi de aldım ama yrmiyorlar yemliği ftogoraf çekerken de dişi yuvalığa geliyor içine bakıyor bı 4sn fln sonra geri tünege çıkıyor

Sami

Paylaşımcı
Kusura bakmayın ballı krekerin yarısını yemişler tabi aç olmazlar

EnesGenç

Eski Forumcu
Ballı kraker yemesinler. Birçok zehirlenmeye yol acabilir

EnesGenç

Eski Forumcu
Kaslarınızı ayırın kizistiklari zaman birleştirmenizi tavsiye ederim

Sami

Paylaşımcı
Kuşların kafesleri yerde bir sıkıntı olur mu? Ben sabah 8 de evden cikiyom 4 de geliyom sonra başka odalara gidiyom kuşlar yalnız sadece yatmak kıyafetlerimiz değiştirmek çantamı hazırlamak için giriyom

EnesGenç

Eski Forumcu
Ayırın farklı odalara koyun birbirlerini görmesinler. 1 yaşına geldiklerinde genellikle kizisir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
merhaba bana genç gibi geldiler yinede tabi üremek onlarında hakkı ayırma yöntemi vardı sitemizde güzel birde bakım yaparsan harika olur tabi eş tutma faktörüde var

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kuşların kafesleri yerde bir sıkıntı olur mu? Ben sabah 8 de evden cikiyom 4 de geliyom sonra başka odalara gidiyom kuşlar yalnız sadece yatmak kıyafetlerimiz değiştirmek çantamı hazırlamak için giriyom
yüksekte olmaları kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacak omuz hizasından yukarı olsun ve mümkün olduğu kadar rahatsız edilmesin.

Üst Alt