• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarımı nasıl ayırmalıyım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Al kardeşim 2 ay dinlendir kusunu

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yok abi limon normalde evcil kuştu doğal yaşamını bozmamak için eş aldım zaten ilk defa olduğu için bilmiyordum o yüzden ayirmamistim
Valla kardeşim kendin bilirsin. İster ayır ister ayırma bir zamn sonra virüslü kuşları toplamaya başlarsın yuvaliktan sonra. Abi kuşum yeme düşmeden ölüyo tüyleri cikmiyo anne kurumaya yakalandı vs sorular sorma bize daha sonra diye diyorum bunlari

Semihzz123

Tutkulu
Valla kardeşim kendin bilirsin. İster ayır ister ayırma bir zamn sonra virüslü kuşları toplamaya başlarsın yuvaliktan sonra. Abi kuşum yeme düşmeden ölüyo tüyleri cikmiyo anne kurumaya yakalandı vs sorular sorma bize daha sonra diye diyorum bunlari
Tamam abi dişi kuşu 2-3 ay erkek ile birlestirmem zaten ara sıra çıkartıyorum dışarı geziniyor evde 😇

Semihzz123

Tutkulu
Yavrular yuvaliktan çıkıyor abi yuvalığı sokeyimmi artık sonra babasinin yanindan ayiririm

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yem yiyorlarmi yuvaligi sokmene gerek yok kardeşim erkek yuvalikli kafeste kalsın yavruları ayirmiyacakmisin

Üst Alt