• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım Sürekli Oyun Oynaması Normal Mi ?

Maviş Paşa

Tutkulu
Kuşlarım sabah 10-11 gibi çıkarıyorum. Gece kaçta girerlerse artık. 1 e kadar dışarıdalar. Oyun alanı yanında da oyuncaklar serili. Uçuyorlar. Genelde hep oyun oynuyorlar. Oyuncak olmasa bile bişey arıyolar. 😂 oyuncak çok oynamaları normal midir ?
Konuşmuyor Kuşlar konuşmalarına da engel olur mu ?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Oyun alanına bir yem bir de su koyun... Bazen oyuna kendilerini kaptırıp yeme su içmeyi ihmal ediyorlar... Oyun oynamaları, hareketli olmaları güzel bir işaret... Mutlular ve sağlıklılar...

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşlarınızı oyun oynarken görmek isteriz 🤗

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bana göre kuşların sabahtan geceye kadar dışarıda kalması pek doğru değil çıkarırsanız 2 saat çıkarın. Uyku düzenleri bozulmustur gece 1 değil en geç akşam 9-10 gibi uyku saatleri olması gerekiyor yoksa düzenli bir şekilde uyku düzeni olmaz ve buda kuşta sorun yaratır. İlerleyen süreçte de asla kafeste kalmak istemez kafeste kalmada güçlük çeker ve strese girer.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bende oğlumu hep saliyorum gece giriyor.fakat işim gereği bu hafta hep evdeyim.evde olduğum müddetçe saliyorum evde yoksam kafesinde. Zaten pazartesi den itibaren hafta içi beşe kadar kafesinde olcak.umarim bu özgürlüğe alışıp kafesten sogumaz.saliyorum uçsun diye kanatlarını egzersiz yapsın diye.lakin hiç ucmuyor hep ustumde 🙂 ayrıca @Didemkaya arkadaşıma da katıyorum hep dışarda olduklarinda kafesten soğuyorlar ve sıkıntı oluyor

Üst Alt