• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşlarım sağlıklı mı?

Mustiii

Yeni Üye
Kuşlarım zaman zaman geceleri kafes tellerine tırmanıp uyuyor ya da öyle kalıp uyumuyor rahatsız etmemek için hiç ışık tutmadım ama belli oluyor tam karanlık değil, Kuşlarım çift ikisi de 7-8 aylık, zaman zaman garip davranışlar sergiliyorlar sağlıklılar mı? Ve 2-3 gün önce yuvalık aldım dişinin hiç geçtiğini görmedim yuvalığa ama dişinin dışkısı büyük ve biraz sıvılı herhangi bir sorun var mı sormak istedim. Teşekkürler :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşları daha güvenli yüksek bir yere koyun tahta tünek kullanın gerekli ihtiyaçlarını alın grit kum, vitamin, probiyotik kalamar kemiği iyi karışım yem ve yuvalıga bir tutam hemster talaşi koyun sabırla bekleyin bide kağıt havlu üzerinde yeni dışkı resmini görebilir miyiz?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
göğsü mavi olanın önden gaga bölgesi net gözükecek şekilde tekrar resmini paylaşabilir misiniz? Cinsiyetinden emin olalım.

birde yuvalığı takınca hemen yumurtalayacak gibi bir algıya düşmeyin, kuluçka işi sabır ve zaman isteyen bir durumdur. Dişi kendini hazır hissetmeden kuluçkaya yatmaz.

Mustiii

Yeni Üye
göğsü mavi olanın önden gaga bölgesi net gözükecek şekilde tekrar resmini paylaşabilir misiniz? Cinsiyetinden emin olalım.

birde yuvalığı takınca hemen yumurtalayacak gibi bir algıya düşmeyin, kuluçka işi sabır ve zaman isteyen bir durumdur. Dişi kendini hazır hissetmeden kuluçkaya yatmaz.
Buyrun efendim Göğsü mavi olan erkek bu arada

Mustiii

Yeni Üye
Kuşları daha güvenli yüksek bir yere koyun tahta tünek kullanın gerekli ihtiyaçlarını alın grit kum, vitamin, probiyotik kalamar kemiği iyi karışım yem ve yuvalıga bir tutam hemster talaşi koyun sabırla bekleyin bide kağıt havlu üzerinde yeni dışkı resmini görebilir miyiz?
Yeni dışkıları bunlar iki tane olarak gösterdiğim beyaz olan dişinin dışkısı diğer tek olan da erkek olanın, Ve dişinin yumurtlama sürecinde dışkısı büyük oluyormuş diye bir duyum almıştım doğru mu?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hastalık görünmüyor temiz sadece sabır diliyorum

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Buyrun efendim Göğsü mavi olan erkek bu arada
maşallah, dediğimiz gibi biraz akışına bırakın, onlar hazır olduklarında kuluçkaya yatacaklardır.

Son olarak, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama malum havalar çok sıcak, bu sıcaklarda kuluçkayı önermiyoruz, Eylül ayı ortasından sonra daha uygun olacaktır.

Mustiii

Yeni Üye
maşallah, dediğimiz gibi biraz akışına bırakın, onlar hazır olduklarında kuluçkaya yatacaklardır.

Son olarak, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama malum havalar çok sıcak, bu sıcaklarda kuluçkayı önermiyoruz, Eylül ayı ortasından sonra daha uygun olacaktır.
Hataydayım serin çok sıcak değil, ara sıra sıcak olduğu saatler oluyor, onlar zaten biraz fazla su içerek onu aşıyorlar bence dün suyu baya azaltmışlardı :)