• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım kurumada mı?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
peki sağolun burçak hanım fakat kuşlarımı iyileştirirmi bu yöntem ayrıca hastalıkları yenimi başlamış bu konu hakkındada yorum yaparsanız iyi olur daha ikiside bir bucuk aylık zeloitle kurtulmaları mümkünmü? ve kuşlarımın üç yemliği var üç yemliğinde üstüne serpeyimmi yoksa sadece bir tanesinemi?
Yedikleri yemliklere serpin, burada kurtulan çok oldu 😊 Daha çok küçük oldukları için zaten ilaç önermek istemiyorum 🙏 Evet daha yeni başlamış 🙏

eva yamaan

Yeni Üye
allah razı olsun burcak hanım inşallah benimkilerde kurtulur 7 gün sonra durumu bildireceğim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
daha elime yeni geldiler sebzeye alıştıramadım normal yemlerinin içine bir çimdik döksem yeterli olurmu ayrıca suyunun içine dökerek verebilirmiyim yeme kattıktan sonra karıştırmalımıyım yoksa sadece üstüne serpmelimiyim?
Merhaba o zeolit olmaz😔 işlenmemiş fırınlanmış, bakteri kapabilir, o olmaz, birtek kuşlar için olan mamaist.com dan temin edilebilir
Veteriner hekim tarafından kuşlar için dönüştürüyor, hepsinin içeriği farklı

eva yamaan

Yeni Üye
satıcıya sordugumdakuşlar için iç parazite iyi geldiğini söyledi ayrıca aldıgım zeolit hayvanlara özel zaten siz şimdi böyle diyince biraz streslendim açıkcası kuşlara bişey olcak diye diken üstündeyim ama benim aldıgımın işe yarayacagını düşünüyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
satıcıya sordugumdakuşlar için iç parazite iyi geldiğini söyledi ayrıca aldıgım zeolit hayvanlara özel zaten siz şimdi böyle diyince biraz streslendim açıkcası kuşlara bişey olcak diye diken üstündeyim ama benim aldıgımın işe yarayacagını düşünüyorum
Siz bilirsiniz 😊

Üst Alt