• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım kurumada mı?

eva yamaan

Yeni Üye
yavru iki adet kuşum var hapşırma ve goguslerinde keskinlik var fakat ikiside neşeli yem yemede sıkıntı yok kurumadan şüphe ettiğim için triflucana başlamalamıyım bilmiyorum dışkıdada problem yok napmalıyım bilemedim

eva yamaan

Yeni Üye
yardımcı olursanız sevinirim abi kuşlarım için endişe ediyorum sularına sirke attım başlarda dişi kusta keskinlik yoktu hapsırmada yoktu fakat ondafa başladı neşeleri yerinde uçuyolar ötüyor ama hapşırmalar fazlalaştı aynı şekilde keskinlikte belli oluyor normalde veterinere goturdum ama ilgilenmedi pek normal keskinlik dedi hassas terazim olmadığı için maalesef kiloya bakamadım

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
yardımcı olursanız sevinirim abi kuşlarım için endişe ediyorum sularına sirke attım başlarda dişi kusta keskinlik yoktu hapsırmada yoktu fakat ondafa başladı neşeleri yerinde uçuyolar ötüyor ama hapşırmalar fazlalaştı aynı şekilde keskinlikte belli oluyor normalde veterinere goturdum ama ilgilenmedi pek normal keskinlik dedi hassas terazim olmadığı için maalesef kiloya bakamadım
Oluruz da kardeşim ama sende bize yardımcı olman lazım video çekip ekler misin bir görelim birde komşuda falan yokmu mutfak terazisi emin olabilmemiz için dışkıdaki gözle analizim parazit ama kesin değil tabiki bu yüzden iç parazit ve kilo alması için zeolitli besleme birde dış parazit için vilmectin , zimec, baymec gibi ilaç temin etmelisin

eva yamaan

Yeni Üye
abi videoyu ekledim gözükür inşallah bu sefer şimdi triflucana baslamalaımıyım tek başına yeterli olurmu bu ilaç? ve aynı zamanda yemelerinde sıkıntı yok yiyolar fakat dediğim hibi göğüs keskinliği belli

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
normalde bu kadat halsiz değiller sabahları daha neşeli olyyorlar
Göz kısması var kuşların bence parazit var kardeşim oda kuruma yapar. Yani ilaç önermiyoruz bizim doğal tedavımız zeolitli besleme çünkü niye diyeceksin kuşlar göğüs kemiği belirgin diyorsun birde ilaç verirsen bu daha kötü yapar

eva yamaan

Yeni Üye
abicim zeloitli besleme nedir ? kuşlarım kurtulurmu bu tedaviyle ikiside yavru daha daha hastalığın başındalar sanırım ben herşeyi yaparım saglıgına kavuşması için fakat bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca zeloia tedavisi dışında uygulayabileceğim bişey varmı kuşlarımı kurtaracak bi çözüm verin lütfen

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şehmus hocam doğru demiş, kuşunuzda iç parazit var, mamaist.com whatsapp hattından şehmus hocamıza yazın o size zeolit tozu konusunda yardımcı olacaktır 🙏🙂

eva yamaan

Yeni Üye
zeloit kesin bir tedavimidir bunu nasıl kullanacagım nerden edinebilirim fiyati nedir?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
zeloit kesin bir tedavimidir bunu nasıl kullanacagım nerden edinebilirim fiyati nedir?
Buraya whatsapptan yazıp fiyat bilgisi edinebilirsiniz. Zeolit doğal yoldan iç paraziti döker, bağışıklık sistemini güçlendirir, bağırsaktaki hasarı onarır 🌸🙏

Ekli dosyalar

eva yamaan

Yeni Üye
zeloit dışında kullanabileceğim bir tedavi yöntemi varmıdır acaba? başka yöntemler önerirseniz sevinirim açıkcası bu tozu kolay eldr edebileceğimi sanmıyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
zeloit dışında kullanabileceğim bir tedavi yöntemi varmıdır acaba? başka yöntemler önerirseniz sevinirim
İç parazit damlası önerirsem o da ilaç olacak, zeolit daha iyi aslında ben de öyle tedavi ettim kuşumu 🙏 İsterseniz çiğ kabak çekirdeği alın dövün havanda, toz haline de gelmesin, büyük de kalmasın yem falan vermeyin, 24 saat boyunca onu yesin🙏

eva yamaan

Yeni Üye
çok sağolun burçak hanım fakat bu iç parazitten kuşlarımı tamamen kurtarmak istiyorum zeloit dışında verebilceğiniz başka kesin tedavi yöntemi varmı beni tedaviler hakkında bildirirseniz sevinirim kuşlarımı kökten kurtarmak istiyorum bu hastalıktan kabak çekirdeğini nasu vermeliyim? kesinmidir bu yöntem

eva yamaan

Yeni Üye
az önce bir internet sitesinden zeloit aldım yem katkısı tarzı bişey yazıyordu üstünde edindim bu tozu çok şükür fakat kuşlarda nasıl kullanıcam suyunamı ekleyeceğim?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sevdiği sebze varsa ona mercimek tanesi kadar serpin, yediğinden emin olun. Elle besleme mamasının içine mercimek tanesi kadar katıp yedirebilirseniz daha da iyi olur 🙏 Bir hafta her gün verin bu şekilde yesin. Sonra dışkısını atın bakalım. Kabak çekirdeği de bir yöntem, destekler zeoliti 😊

eva yamaan

Yeni Üye
daha elime yeni geldiler sebzeye alıştıramadım normal yemlerinin içine bir çimdik döksem yeterli olurmu ayrıca suyunun içine dökerek verebilirmiyim yeme kattıktan sonra karıştırmalımıyım yoksa sadece üstüne serpmelimiyim?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
daha elime yeni geldiler sebzeye alıştıramadım normal yemlerinin içine bir çimdik döksem yeterli olurmu ayrıca suyunun içine dökerek verebilirmiyim yeme kattıktan sonra karıştırmalımıyım yoksa sadece üstüne serpmelimiyim?
Yok suya katmayın, yemine katabilirsiniz ama üstüne serpin ki mutlaka yesinler 😊

eva yamaan

Yeni Üye
peki sağolun burçak hanım fakat kuşlarımı iyileştirirmi bu yöntem ayrıca hastalıkları yenimi başlamış bu konu hakkındada yorum yaparsanız iyi olur daha ikiside bir bucuk aylık zeloitle kurtulmaları mümkünmü? ve kuşlarımın üç yemliği var üç yemliğinde üstüne serpeyimmi yoksa sadece bir tanesinemi?

Üst Alt