• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım kalamar kemiğini çabuk bitiriyor.

Zundle

Yeni Üye
Kuşlarım nedense kalamar kemiğini geçen yıl yemiyorlardı son 3 gündür çok yiyorlar çeyreği kalıyor vermiyordum hiç çünkü yere düşürüyorlardı şimdi veriyom çok yiyorlar neden.IMG_20250101_105918.jpg

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Kuşlarım nedense kalamar kemiğini geçen yıl yemiyorlardı son 3 gündür çok yiyorlar çeyreği kalıyor vermiyordum hiç çünkü yere düşürüyorlardı şimdi veriyom çok yiyorlar neden.Ekli dosyayı görüntüle 75017
Merhaba, Kalsiyum eksiğini gidermek için veya yumurtlayacağı için tüketiyor olabilir bendekiler de oyun olarak yapıyorlardı o yüzden bayağı seyrelttim yumurtalama göstergesi yoksa devamlı bitiriyorlarsa sizde seyreltebilirsiniz ayda 2 kez verebilirsiniz ama bundan emin olmalısınız öncelikle

Zundle

Yeni Üye
Merhaba, Kalsiyum eksiğini gidermek için veya yumurtlayacağı için tüketiyor olabilir bendekiler de oyun olarak yapıyorlardı o yüzden bayağı seyrelttim yumurtalama göstergesi yoksa devamlı bitiriyorlarsa sizde seyreltebilirsiniz ayda 2 kez verebilirsiniz ama bundan emin olmalısınız öncelikle
Her bitirişinde verirsem birşey olurmu

Son düzenleme:
Üst Alt