limonkus2626
Yeni Üye
Merhabalar kuşumu geçen veterinere götürdüm daha önce dediğim konudan da dolayı veteriner kuşlarımın genetik olarak sorunları olduğunu söyledi doğuştanmış kötü şartlar altında anne babaları çoğaltılmıştır kardeş kuşlar sık sık üretilmiştir dendi maalesef
Yapacak bir şey yokmuş vitaminle destekleyecekmişiz bir sürü vitamin aldım. Ama size de danışmak istiyorum kuşumun biri çok zayıf dedi veteriner mamasını da yiyor aslında ama bu aralar ne gaga taşı ne kalamar kemiği ne de kumuna dokunuyor mamasından sadece darıları yiyor yulaf vb atıyor hep beslenmesini nasıl yapabilirim kilo aldırmak için veya genel sağlığı için? Daldarı haftada bir veriyorum çok verirsem yağlanır diye.
İkinci soracağım şey ise kuşumun kanat ve kuyruk uçma tüyleri sürekli dökülüyor yenisi çıkıyor yine dökülüyor genetikmiş ona bir çözüm bulamaz mıyım kuzum uçamıyor ne zamandır ya. Lütfen gören yardımcı olabilecek herkes cevaplayabilir mi?
İkinci soracağım şey ise kuşumun kanat ve kuyruk uçma tüyleri sürekli dökülüyor yenisi çıkıyor yine dökülüyor genetikmiş ona bir çözüm bulamaz mıyım kuzum uçamıyor ne zamandır ya. Lütfen gören yardımcı olabilecek herkes cevaplayabilir mi?