• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Kuşlarim hic disari cikmiyor,sebze yemiyor,banyo yapmiyor

Tembel kuşlar elimle tutup cikarmadigim surece asla kafeslerinden çıkmıyorlar kafeslerinin kapisida 7/24 acik eskiden soba borusuna konarlardi ama en son ayaklarini yaktiklarindan beri oraya konmuyorlar hic yere falanda konmuyorlar bazen kafamiza,omzumuza konuyorlar o kadar hic banyo da yapmiyorlar,sebze de yemiyorlar sadece yem ve dal dari yiyorlar.ben yaptirmadigim surece asla banyo yapmiyorlar.ben zorla yıkıyorum

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sebze yemiyorlarsa takviyelerle desteklemelisiniz. Aşağıdaki sebze salatasını deneyin bir de. Banyo yapmıyorlarsa sprey şişesine sıcak su koyup uzaktan sıkın, zorla yıkamayın. Yukarıda olma eğilimindedirler yere konmamaları normal. Konabilecekleri güvenli ortamlar sağlayın.
Streamble.com üzerinden durumlarını paylaşabilirsiniz.

Sebze yemiyorlarsa takviyelerle desteklemelisiniz. Aşağıdaki sebze salatasını deneyin bir de. Banyo yapmıyorlarsa sprey şişesine sıcak su koyup uzaktan sıkın, zorla yıkamayın. Yukarıda olma eğilimindedirler yere konmamaları normal. Konabilecekleri güvenli ortamlar sağlayın.
Streamble.com üzerinden durumlarını paylaşabilirsiniz.

Zorla yaptirmaktan kastim dedigim gibi spreyle su sikmak ama onlerine su koysam bombos bakiyolar sadece onceden bi tane muhabbet kusum vardi evin heryerini gezerdi,herseyi yerdi,banyoda yapardi ondan bunlarin gezmedigini gorunce bir tuhaf oluyor haliyle

Üst Alt