• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım çiftleşti?

Mert G.

Eski Forumcu
Normal bence yumurta olduğundan elinizde hangi vitaminler var

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dişinin dışkısı ise yumurta olduğundan, takviyeleri düzenli verin 🌸

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yuvalıklarını taktım ama alışık değiller kafese kilitleyeyim mi ne önerirsiniz alışması için ve yumurtlama dönemindeyse ne yapmam gerekli
Kesinlikle salmayın. Bu dişi için iyi olmaz. Hem yuvayada alışmaları için kafes dışına çıkarmamalısınız.

mrcn0151

Aktif Üye
Kesinlikle salmayın. Bu dişi için iyi olmaz. Hem yuvayada alışmaları için kafes dışına çıkarmalısınız.
Cümlede çelişmişsiniz sanırım yanlış yazmışsınız son cümlede kafes dışına çıkarmamalısınız mı yazacaktınız acaba başta kesinlikle salmayın demişsiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Cümlede çelişmişsiniz sanırım yanlış yazmışsınız son cümlede kafes dışına çıkarmamalısınız mı yazacaktınız acaba başta kesinlikle salmayın demişsiniz
Evet yanlış yazılmış olabilir, klavye hataları olabilir, kesinlikle çıkarmayın ☺

mrcn0151

Aktif Üye
kuş kuluçkaya yatmamışmıydı yoksa yemlenirkenmi aldınız
bugün yuvalı taktım işte yuvalı taktıktan sonra kafese koydum ikisini de kilitledim kafese sonra kafesin altında gezmeye başlamışlardı demek ki bugün cafesinin zemininde gezerken yumurtlamış onu da ben dışardayken annem fark etmiş şimdi yumurtasını yuvalığa koyduk kendisi de yuvalıkta duruyor zaten