• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım çiftleşmiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşlar eş tutmuş mu? Yani muhabbet kuşları eş seçerler.kurlari var mı? Mümkünse streamable com dan video ekleyiniz bakalım yardımcı olalım 👍

Fatma isra

Yeni Üye
İyi günler erkek kuşumun yanına dışı aldım 2 ay önce,dişide kızgın ama çiftleşmiyorlar yuvalığada girmiyorlar,vitaminlerini veriyorum,mama yapıyorum haftada 2 kez, tek tünek yuvalığın ağzında başka ne yapabili
Merhaba ailemize hoşgeldiniz 😊
Kuşlar eş tutmuş mu? Yani muhabbet kuşları eş seçerler.kurlari var mı? Mümkünse streamable com dan video ekleyiniz bakalım yardımcı olalım 👍

Fatma isra

Yeni Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Herşey güzel Sadece kuşlar tedirgin onları daha yükseğe bir yere koyun ve yuvalıga çok az bir tutam kadar hamster talaşı koyun.. ayrıca bir tane daha yemlik takın küçük sulukta kum var sanırım onu tazeleyin kalamari suluktan uzak tutun ıslanıp nemlenmesin👍

Fatma isra

Yeni Üye
Birde dişiyi yeni aldım yaşını kestiremiyorum benim kuşum 3 yaşında sizce denklermi aldığım kişi bir buçuk yaşında dedi ama bilemiyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Evet uygundur 👍

FatihB.

Tutkulu
Kuşların kafesini büyütme imkanınız varsa değiştirirseniz çok iyi olur ikisi için bu kafes küçük çünkü 🙂

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Gözlemime göre erkek kuşunuz evcil, bu süreçte temel ihtiyaçlar dışında ilginizi kesmeniz gerekiyor
Bence de, doğru bir tespit. Kuşlar hem tedirgin hem de dişi uyum sürecini atlatamamış gibi. Erkeğe ilginizi kesin ki o da dişiye ilgi gösterdi.

İhtiyacınız olan şey zaman ve sabır

Fatma isra

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için,ilgilenmiyorum aslında ama kafeside sipariş verdim buyutucem inşallah,biran önce oluversin istiyorum işte😁sabretmesi biraz zor

khanshan

Aktif Üye
Bu konuda tecrubeli oldugum icin konu linkini şuraya yapıştırayım.

Benim evcil kuşum dişiydi, sizin işiniz açıkcası birazdaha zor gibi. En hizli bir sekilde yavru almak istiyorsaniz, yukarida denildigi gibi kafesi yuksege, az hareketin olduguodaya koyup, yuvayaminimum mudahele ile sabretmeniz lazim. Dişi urkek oldugu icinen ufak stress yumurtalari kirmay/atmaya sevkedebilir

Fatma isra

Yeni Üye
Hayırlı günler arkadaşlar kuşlarımı ayırdım birbirini görsünler mi yoksa görmemelerimi lazım çiftleşme için

ixs54

Aktif Üye
benim kuşlarda böyleydi hatta değiştirmeyi düşünüyordum. Zamana bırakın bahar gelmesiyle üremeye geçiyorlar. Biraz havalar ısınsın havuçlu yumurta maması ile inş. olacak. Birde ben sahte yumurta koymuştum yuvalığa bir hafta kaldı. O da tetikliyor bence.

Fatma isra

Yeni Üye
Kusura bakmayın bilemedim birden fazla dosya yüklenmiş