• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım çiftleşmiyor

Muhammed emin

Yeni Üye
Merhaba,9 aylık dişi ve 1 yıllık erkek muhabbet kuşlarım var yuvalığa giriyolar çokda iyi anlaşıyolar erkek 4 gün öncesine kadar ayak atıyodu ama artık atmıyo dişi erkeğin verdiği yemleri kabul ediyo ama ayak atınca gaga atiyo ortamda çiftleşmek için uygun hava alıyo,aydınlık,büyük kafes,kalamar kemiği,talaş,yuvalık vb. Sorum şu:çiftleşme olurmu? Yada olursa ne zaman olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba mümkünse video ekleyin bakalım

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bence kafesin genelini çekin bana tedirginlik varmış gibi geldi amatörce bir fikir benimkisi

Muhammed emin

Yeni Üye
Önceden çok kavga ediyolardı bu yüzden bende kafesi ikiye böldüm alışsınlar diye birbirlerine sonra alıştılar bende bölmeyi kaldıriyim dedim ve o gün dişinin ilk kez yuvalığa girmeye çalıştığını gördüm bu seferde yuvalığa olan ilgisini kaybetmesin diye bölmeyi kaldırmadım fakat sonra dişinin ilgisi azalmaya başladı yuvalığa ve bu sefer erkek çok ilgileniyo,dişi bazen girip talaş çıkarıyo erkek ise yuvalığa girip sanki kuluçkadaymış gibi oturuyo ben 15 gün ayırıp yumurta maması sık sık vermeyi düşünüyorum sizce yapiyimmi?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Yanyana birbirlerine alışmaları daha iyi olacaktır benimde aynı kafesim var. Kızıl dal darı kullanmanı Gervit vitamin kumu kalamar kemiğini mineralblok eksik etme günlük taze su ve kaliteli yem vererek en iyi şartları sağlar ve fazla rahatsız etmeyip SABIR edersen olur inşallah bence

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben telefondan giriyorum bu fotolar bende açılmıyor nerden yüklüyorsunuz?