• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarim ciftlesmiyor

ermcnr01

Yeni Üye
İyigunler kuşlarimi aldigimda biri 8 aylikti disi erkegi damizlik dedi kuşcu. 1.5 yasindaydi. Aradan neredeyse 1 sene gececek.hicbirsekilde yumurta yok.iyi anlasiyorlar kafalarini kasiyorlar opusuyorlar kur yapiyorlar yem kusuyorlar hatta.ama.bisey yok.nijer tohumu verdim kuş kumu var.vitaminde veriyorum.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kafes dışına çıkartmayın çiftleşmesini istediğiniz kuşları

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ayırma tekniginide deneyebilirsin yuvalıklı kafeste erkek dişi başka kafeste 15 gün ayır bu 15 günde haftada 3 gün e-50 ve güzel bakımlarını yap birleştir

ermcnr01

Yeni Üye
Ayırma tekniginide deneyebilirsin yuvalıklı kafeste erkek dişi başka kafeste 15 gün ayır bu 15 günde haftada 3 gün e-50 ve güzel bakımlarını yap birleştir
Tskler yeni bir kafes alip deneyecegim.bi de ciftlesme olmadiginda disi kusta sorun vardir diyorlar dogru mu.erkegi sozde damizlik diye aldim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tskler yeni bir kafes alip deneyecegim.bi de ciftlesme olmadiginda disi kusta sorun vardir diyorlar dogru mu.erkegi sozde damizlik diye aldim.
Çiftleşme olmuyorsa eş tutmamış olabilirler. Böyle bir şeyi ilk defa duydum ama tecrübeli arkadaşlarımız daha net bilgi verir size.

Birde @The Search ün dediği gibi kafesten çıkarmayın. Dışarıda ilgilerini dağıtacak çok şey var ama kafeste birbirleriyle alakadar olacakları için daha kısa sürede verim alırsınız.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
dişi kuşunu bir hassas tartı alıp tartmanız gerekıyor kilo bakımı yönünden. Ve kızıstırıcı yumurta maması takvıyesı yapabilirsiniz.