• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşlarım cereyanda kaldı😟

Meryem demir

Paylaşımcı
Merhaba , Dün kuşları kafesten çıkarmıştım, oyun oynuyorlardı. Yanımdaydılar, tüm kapılar kapalıydı. Oda çok sıcak olmuştu. Hem uçtukları için ayakları da ısınmıştı, çünkü uçarken kan dolaşımı artıyor. Üzerlerini dikkat ederek örttüm, onlara gelmeyecek şekilde balkonu hafifçe açtım. Ara sıra gidip baktım, hiç direkt rüzgâr gelmiyordu, ama en son baktığımda örtü düşmüş ve rüzgâr biraz kuvvetli girmiş. Kaç dakika kaldıklarını da bilmiyorum, endişeliyim. Gerçekten ilgisizlikten olmadı. Yapabileceğim bir şey var mı?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba , Dün kuşları kafesten çıkarmıştım, oyun oynuyorlardı. Yanımdaydılar, tüm kapılar kapalıydı. Oda çok sıcak olmuştu. Hem uçtukları için ayakları da ısınmıştı, çünkü uçarken kan dolaşımı artıyor. Üzerlerini dikkat ederek örttüm, onlara gelmeyecek şekilde balkonu hafifçe açtım. Ara sıra gidip baktım, hiç direkt rüzgâr gelmiyordu, ama en son baktığımda örtü düşmüş ve rüzgâr biraz kuvvetli girmiş. Kaç dakika kaldıklarını da bilmiyorum, endişeliyim. Gerçekten ilgisizlikten olmadı. Yapabileceğim bir şey var mı?
Merhaba şuan ne durumdalar gözlemlediğimiz anormal bir durum varmı. Beyaz peçete üzerinde taze dışkı görelim. Tek balkon kapısı açıksa etkilenmemişlerdir . Güncel durumlarını gösteren tünek üzerinde kısa bir videoda görelim

Meryem demir

Paylaşımcı
kafesi temizleyip dışkılar biraz toplandığında atacağım ama kafesin alt tarafına iniyorlar orda peçeteyi kemiriyorlar ama hemen yoruluyorlar sabah bir ayakları biraz sıcaktı şuan o sıcaklık geçti vidyoyuda yüklüyorum bu arada kafesi daha dün temizledim ama çekirdek verdiğim için kirlendi

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba, birkaç dakikadan birşey olacağını sanmıyorum halsizlik, kabarıklık uyuklama burundan sesli nefes alma hapşırık gibi durumlar olursa hasta olmuş demektir

Üst Alt