• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşlarım aşırı huzursuz ve kafeslerinr alışmadılar ne yapabilirim

beyyza02

Müdavim
merhabalar kuşlarım bu aralar aşırı derecede ötüyor . aynı odada bulunursak kulaklarımız acıyor sürekli baş ağrısı çekiyorum sesleri yüzünden o derecede fazla. sanki bir şeye sinirli gibi ötğrğyorlar hiç durmadan. dişi kuşumuzun asıl sahibi biz değiliz ve ailem bir süre onun sahibine vermek istiyor kuşları normalde çok karşıydım ama o kadar bunaldık ki artık düşünüyorum ben de. kızıştıkları ve çiftleşmedikleri için böyleler diye düşünüyordum ama yuvalık da aldık. yemleri suları var yulaf veriyorum oyslanacskları şeyleri de var hafif uyukluyorlar sadece tek sorunları bu. çok yoruluyorlardır diye kafese koyuyorum sanki kesiyormışuz gibi bağırıyorlar orada da durmuyorlar. bağırırken sesleri kısılıyor nefes nefese kalıyorlar resmen ama hala susmuyorlar. her taraf talaş dolu oynarken oyalanırlar da susarlar diye .ne yapabiliriz ve de yuvalığın ne olduğunu anlamadılar sanırım bir de yeni salıncak aldık ondan da korkuyorlar nasıl alıştırabilirim onlara belki yavruları olursa sakinleşirler

Üst Alt