• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarda Swap Hakkında Bilgi

Tugcee708

Aktif Üye
Gözde hoca karaciğer yağlanması durumunda karaciğer görevi yerine getiremez, kuş yer yer keyifli yer yer keyifsiz olabilir,mide bulanma hareketi,sindirim sorunu,karaciğerden pıhtılaşma faktörü de salgılandığı için gagada kan oturmaları,küçük kanamalar, gaganın altında dolaşım bozukluğunu gösteren şeyler görebilirsiniz dedi. Karaciğere detoks gerekiyormuş o sebeple homeopatik ilaç kullanımı oluyormuş bitki özlerinden yapılıyormuş yan etkisi olmadığını söyledi. Eğer ilacı kullandıktan sonra düzelme olmaz ise kuşun sırt üstü röntgenine bakıyorlarmış.
Anladım pazartesi gün şu dışkı tahlili de yapıp yapamayacaklari bi netleşsin bir de röntgeni pazartesi gün Burak Uçar a da WhatsApp üzerinden göstermek istiyorum artık ona göre bir yol izleyeceğim ben de

Tugcee708

Aktif Üye
Gözde hoca çok detaylı bilgiler verdi Allah razı olsun ilgilendi uzaktan da olsa. Sizin kuşta karaciğer yağlanması ihtimali var. Gözde hoca ile konuşabildiniz mi sonuç nedir Tuğçe hanım
Evet o da net olmamakla birlikte karaciğerde bir büyüme var gibi dedi

Doğacı

Eski Forumcu
Evet o da net olmamakla birlikte karaciğerde bir büyüme var gibi dedi
Benim size önerim homeopatik ilacı alıp kullanmaya başlamanız. Homeopatik ilaç sadece karaciğer tedavisinde değil birçok durum için kullanılıyormuş. Gözde hanım izin verirse kullanın diyorum ben vakit nakittir. Yan etkisi yok dedi zaten

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende iki kuşumda kullanıyorum. Kr ve T kullanıyorum. Karaciğer ve ağrı kesici olanı. Şehmus abi karaciğerinde sıkıntı olan kuşumda gelişme olduğunu söyledi.
Eğer sizin kuşunuzda kursak mantarı varsa zeolitli elle beslemeye öncelik verin.
Rabbim bütün hasta kuşlarımıza şifa versin.

Bahsettiğiniz veteriner hakkındaki haberleri biliyorsunuz değil mi?

Tugcee708

Aktif Üye
Bende iki kuşumda kullanıyorum. Kr ve T kullanıyorum. Karaciğer ve ağrı kesici olanı. Şehmus abi karaciğerinde sıkıntı olan kuşumda gelişme olduğunu söyledi.
Eğer sizin kuşunuzda kursak mantarı varsa zeolitli elle beslemeye öncelik verin.
Rabbim bütün hasta kuşlarımıza şifa versin.

Bahsettiğiniz veteriner hakkındaki haberleri biliyorsunuz değil mi?
Hayır bilmiyorum ne haberi?

Tugcee708

Aktif Üye
Dışkı tahlili isteyenler olmuştu bakar mısınız rica etsem tekrar gönderi paylaşınca aynı yerden devam edilsin deniyor 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkı tahlili isteyenler olmuştu bakar mısınız rica etsem tekrar gönderi paylaşınca aynı yerden devam edilsin deniyor 😊
Dışkı resimleri açılmıyor ve videoda kuşlar çok sağlıklı görünüyorlar maşallah ☺ yukarıda arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum 👍

Sümeyya

Aktif Üye
Homeopatik ilaçları yan etkisi yok ve doğal olduğu için biz de alabilir miyiz doktor muayene sonucu mu veriyor acaba bilgi alabilir miyim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Homeopatik ilaçları yan etkisi yok ve doğal olduğu için biz de alabilir miyiz doktor muayene sonucu mu veriyor acaba bilgi alabilir miyim
Teşhis koyulmuş bir hastalığı varsa ilaç verilmesi uygun olur. Hemaopatik ilaçların kesinlikle yan etkileri yok ama maliyetli ilaçlar 👍

Sümeyya

Aktif Üye
Teşhis koyulmuş bir hastalığı varsa ilaç verilmesi uygun olur. Hemaopatik ilaçların kesinlikle yan etkileri yok ama maliyetli ilaçlar 👍
Hocam maliyeti hiç önemli değil, kuşumuzu izmire götürmüştük biz göğsündeki şişlikten dolayı tahlil test vs sonucu ameliyatla alınamayacağı için diyet uyguladık kilo verdi , bitkisel şeylerle destekliyorum ancak doktor elinden çıkmış ürünler daha iyi olacaktır tabi ki, nasıl alabilirim sizin vasıtanızla mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam maliyeti hiç önemli değil, kuşumuzu izmire götürmüştük biz göğsündeki şişlikten dolayı tahlil test vs sonucu ameliyatla alınamayacağı için diyet uyguladık kilo verdi , bitkisel şeylerle destekliyorum ancak doktor elinden çıkmış ürünler daha iyi olacaktır tabi ki, nasıl alabilirim sizin vasıtanızla mı?
Bana özelden ulaşın size iletişim bilgilerini vereyim siz bir görüşün hocamızla yardımcı oluruz☺👍
Dışkılarda korkacak bir durum yok sadece karaciğer yağlanması olduğu için renk verebilir 👍

rumple

Yeni Üye
Merhabalar, adım Ufuk, Rumple adında 10 yaşlarında bir Amazona Amazonica papağanım var, kusma hareketi yapıyor, hatta yediği üzüm parçalarını kusmuştu ama sonra hareketi yapsa bile kusmuyor sadece öğürüyor, evet şu an bazen hareketli bazen yorgun, yemek yiyor, su içiyor ama kanatlarını sürekli vuruyor vücuduna ve popo üstü bezlerini çok sert gagasıyla kaşıyor, dışkısı yeşil üzeride beyaz tabaka halinde oluyor, daha önce koyu yeşil ve yoğun dışkılardı artık seyrek ve dediğim gibi dışkılıyor, kanat vurma hareketinden sonra nefesi tıkanıyor ağzı yarım açık şekilde 100 km koşmuş gibi hızlı nefes alıyor aynı panik atak geçirir gibi sonra sakinleştikten sonra düzeliyor, düzeliyor derken uyku modunda elimde duruyor gözleri açık. Vet götürdük röntgen de çekildi karaciğerinde hafif bir şekil bozukluğu olduğunu yağlanma başlangıcı olduğunu söyledi, ilgilendi, mide öğürtü için mide ilacı verdi (beyaz bir sıvı) bir vitamin verdi bir de beyaz bir ilaç verdi 1/4 kullanacağımız tebeşir taşı gibi. İlaçların adını şu an şirkette olduğum için atamıyorum, şirket bilgisayarı olduğu için video da yükleyemiyorum ama dilerseniz telefonumu yazabilirim yardım edebilecekler için. Gözde hocaya ve Şehmuz Bey e nasıl ulaşırız, devedikeni ve enginar özü (alkolsüz damıtma) tedavisi sizce uygun mu uygunsa ölçek ne olmalı? destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt