Merhabalar, adım Ufuk, Rumple adında 10 yaşlarında bir Amazona Amazonica papağanım var, kusma hareketi yapıyor, hatta yediği üzüm parçalarını kusmuştu ama sonra hareketi yapsa bile kusmuyor sadece öğürüyor, evet şu an bazen hareketli bazen yorgun, yemek yiyor, su içiyor ama kanatlarını sürekli vuruyor vücuduna ve popo üstü bezlerini çok sert gagasıyla kaşıyor, dışkısı yeşil üzeride beyaz tabaka halinde oluyor, daha önce koyu yeşil ve yoğun dışkılardı artık seyrek ve dediğim gibi dışkılıyor, kanat vurma hareketinden sonra nefesi tıkanıyor ağzı yarım açık şekilde 100 km koşmuş gibi hızlı nefes alıyor aynı panik atak geçirir gibi sonra sakinleştikten sonra düzeliyor, düzeliyor derken uyku modunda elimde duruyor gözleri açık. Vet götürdük röntgen de çekildi karaciğerinde hafif bir şekil bozukluğu olduğunu yağlanma başlangıcı olduğunu söyledi, ilgilendi, mide öğürtü için mide ilacı verdi (beyaz bir sıvı) bir vitamin verdi bir de beyaz bir ilaç verdi 1/4 kullanacağımız tebeşir taşı gibi. İlaçların adını şu an şirkette olduğum için atamıyorum, şirket bilgisayarı olduğu için video da yükleyemiyorum ama dilerseniz telefonumu yazabilirim yardım edebilecekler için. Gözde hocaya ve Şehmuz Bey e nasıl ulaşırız, devedikeni ve enginar özü (alkolsüz damıtma) tedavisi sizce uygun mu uygunsa ölçek ne olmalı? destekleriniz için şimdiden teşekkürler.