• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarda maden suyu kullanımı

Beyda c.

Yeni Üye
Merhaba yeni konu açmayı bilmiyorum. Muhabbet kuşum 5-6 yaşında erkek kuş. Gagası bu renge döndü acaba normal mi. Günlerdir bir sürü araştırma yaptım. Hem dışkıda arada yem, yem yedikçe gece geviş getirir gibi hareketleri vs. Çeresindeki bu renk normal mi

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Merhaba yeni konu açmayı bilmiyorum. Muhabbet kuşum 5-6 yaşında erkek kuş. Gagası bu renge döndü acaba normal mi. Günlerdir bir sürü araştırma yaptım. Hem dışkıda arada yem, yem yedikçe gece geviş getirir gibi hareketleri vs. Çeresindeki bu renk normal mi
Hormonal bozukluk var, kuşunuzda ağrı veya titreme, nöbet gibi sorunlar var mı?

Beyda c.

Yeni Üye
Hormonal bozukluk var, kuşunuzda ağrı veya titreme, nöbet gibi sorunlar var mı?
O kadar keyifli hareketli ve şen ki. Gece geviş benzeri hareketi olmasa hiç hasta demezdim. Kafesi devamlı açık girmek istemiyor gün boyu pıtır pıtır.

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Erkek olduğuna emin misin. Küçüklük resmini de görebilir miyim. Hormon bozukluğu olabilir. Bunun içinde kanaatlı uzmanı görmesi iyidir. Bazen hormon desteği verebiliyorlar yada başka birşey. İsterseniz konu acın daha rahat konusalım. Diğer hocalarımda görmüş olur

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
O kadar keyifli hareketli ve şen ki. Gece geviş benzeri hareketi olmasa hiç hasta demezdim. Kafesi devamlı açık girmek istemiyor gün boyu pıtır pıtır.
Geviş derken videosunu streamable.com üzerinden yollar mısınız? Erkeklerde vücudunda testesteron az salgılanınca ve östrojen hormonu daha fazla salgılanınca bu tarz sorunlar olabiliyor. Mamaist.com üzerinden entrobac, bt amin forte ve gervit almalısınız.

Beyda c.

Yeni Üye
Geviş derken videosunu streamable.com üzerinden yollar mısınız? Erkeklerde vücudunda testesteron az salgılanınca ve östrojen hormonu daha fazla salgılanınca bu tarz sorunlar olabiliyor. Mamaist.com üzerinden entrobac, bt amin forte ve gervit almalısınız.
Sadece bu fotoğraf var. Erkek çünkü 30 40 kelime konuşuyor kuşçu da öyle demişti. Tm başlık açmayı deneyeceğim
1000140350.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mineral ihtiyacı için bir çok kuş takviyeleri çıktı onlardan faydalanabilirsiniz☺imkan yoksa sodayı o gün de dediğim gibi asidi alınarak verebilirsiniz şuan yağlı kuşlara da asidı alınmış soda uygundur

Pıtırcık

Eski Forumcu
Mineral ihtiyacı için bir çok kuş takviyeleri çıktı onlardan faydalanabilirsiniz☺imkan yoksa sodayı o gün de dediğim gibi asidi alınarak verebilirsiniz şuan yağlı kuşlara da asidı alınmış soda uygundur
Teşekkür ederim hocam bizim sultanlar zayıf şuan hiç vermeyim o zmn 🤭