• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarda maden suyu kullanımı

Pıtırcık

Eski Forumcu
Herkese hayırlı sabahlar. Forumdaki bütün annelerin anneler günü kutlu olsun 💐.
Bir üreticiden aldığım duyum üzerine biraz araştırma yapmak istedim. Dün forumda konu açacaktım ki 2022 yılında açılmış bir konuya denk geldim @Şehmus BAKIR hocam sizin orda maden suyuyla ilgili açıklamanızı gördüm. Hala aynı fikirde misiniz? Maden suyu vermek faydalımı sizce?

Ekli dosyalar

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Mineral desteği olarak ne kullanıyorsunuz 🧐
Maden suyu bence biraz riskli, eğer hastalık yoksa denemeyin. Kafese mineral blok, grit kum ve kalamar kemiği eklemelisiniz bunlar ana ürünler. Ekstra olarak grit kumlarına versele laga colombine vita da ekleyebilirsiniz.

Pıtırcık

Eski Forumcu
Maden suyu bence biraz riskli, eğer hastalık yoksa denemeyin. Kafese mineral blok, grit kum ve kalamar kemiği eklemelisiniz bunlar ana ürünler. Ekstra olarak grit kumlarına versele laga colombine vita da ekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Dedikleriniz bulunuyor kafeste. Risklimi bilemiyorum Şehmus hocamın düşüncesini merak ediyorum açıkçası. 2022 yılından buyana çok şeyler değişiyor konu hakkımda düşüncesi hala aynıysa denemek isterim bende 😊

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Dedikleriniz bulunuyor kafeste. Risklimi bilemiyorum Şehmus hocamın düşüncesini merak ediyorum açıkçası. 2022 yılından buyana çok şeyler değişiyor konu hakkımda düşüncesi hala aynıysa denemek isterim bende 😊
riskli olan kısım o asidik kısım o asidi tamamen gideremezseniz sorun yaratabilir kuşunuzda.

Pıtırcık

Eski Forumcu
Kuşunuzda mineral eksikliği mi var? Sindirim sorunu mu var?
Yok diye biliyorum. Faydalı olduğu için vermek istedim. Şehmus hoca da daha önceki yorumunda faydasından bahsetmiş. Maden suyu biz insanlar içinde çok önemli . Araştırmayı yeni bilgiler öğrenmeyi sevdiğim için dikkatimi çok çekti bu konu 🧐😊

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Yok diye biliyorum. Faydalı olduğu için vermek istedim. Şehmus hoca da daha önceki yorumunda faydasından bahsetmiş. Maden suyu biz insanlar içinde çok önemli . Araştırmayı yeni bilgiler öğrenmeyi sevdiğim için dikkatimi çok çekti bu konu 🧐😊
Gereksiz olur o zaman. Benim önerdiğimve @The Search yasin abinin önerdiği ürünleri kullanabilirsiniz, mineral desteğini sağlamış olursunuz. Kaliteli marka su da kullanırsanız bu iş tamamdır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Beypazarı kullanıyorum bende çocuklarında tüketir hep minarel oranlarına çok dikkat ederim
Mineral blok kaya tuzu olursa kafeste gerek olduğunu sanmıyorum,
Röhnfried topfit veya kil de mineral ihtiyacını çözer
Sağlık durumlarında beyaz dışkı(pankreas sorunu) fazla kilo(yağ yakımı) zamanlarında kontrollü şekilde verilebilir

Ekli dosyalar