• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarda hamilelik nasıl anlaşılır?

Mert.

Eski Forumcu
Ben kullandım bir sorun olmadi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Granüllün zararı varmıki hocam
Zararı var demedim ki ilk yuvada çok aşırı granül koymuşsunuz hayvana batar o yani şöyle yapalım bir tabağa granül doldurun ve avucunuzu içine bastırın bir süre bekleyin beni anlarsınız ben ilk yuvaya hamster talaşı veya Siyah çam talaşı öneriyorum hatta kuşların çoğu dışarı atar yuvayı temiz ister hatta şuan başka bir doğal ürün deniyorum eğer iyi sonuç alırsam sizlerle paylaşacağım 😊

asena

Aktif Üye
Zararı var demedim ki ilk yuvada çok aşırı granül koymuşsunuz hayvana batar o yani şöyle yapalım bir tabağa granül doldurun ve avucunuzu içine bastırın bir süre bekleyin beni anlarsınız ben ilk yuvaya hamster talaşı veya Siyah çam talaşı öneriyorum hatta kuşların çoğu dışarı atar yuvayı temiz ister hatta şuan başka bir doğal ürün deniyorum eğer iyi sonuç alırsam sizlerle paylaşacağım 😊
Yol uzun olmasına rağmen az önce Pet shopa gittim ve kendisi de bu granül dediğinizi kullanıyor diye aradığında hamster talaş olduğunu söylüyor ama ben kendi telefonu kullanmış ve olumlu sonuçlar almış yani

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yumurtlamadan folluk koyun iki tane alın temizlik açısından kolay oluyor. Yavrular çıkıp büyüyünce 2 günde 1 temizlik yapmanız gerekicek.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
siyah çam talaşı candır birde tugrul hocamın dedigi master cips

Üst Alt