• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşlarda Gut hastalığı

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
FB_IMG_1666597445075.jpg

Merhaba arkadaşlar soruyorum bu arkadaşın sorunu nedir ? Neden ve nasıl bu hale gelmiş olabilir ?

Bu tip paylaşımlar sizi ileriye taşır arkadaşlar yeterli katılım olur ise devam edeceğiz. Yoksa paylaşımların konuları standart olarak devam edecek sizden ricam çekinmeyin yorum yapın kimse size yanlış bir cevap verdiğiniz de kızmaz , darılmaz , bir şey söylemez değerli yorumlarınızı bekliyoruz ☺

Bir bilgiyi öğrenmedeki en iyi zaman henüz o bilgiye ihtiyacınız olmadığı zamandır... Bu konular tecrübe gerektirir ve size kimse bunları kolay kolay paylaşmaz.. anlatmaz..

Arkadaşlar yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler.

Bu arkadaşın sorunu gut hastalığıdır. Genelikle yetişkin kuşlarda çıkar ayaklarda ve gözlerde bazen nadiren kanat ucunda çıkar en büyük nedeni ise gelişmiş bir canlıya yumurta sarısı vermektir. Ve karbonhidrat bakımından yoğun beslemek buna neden olur her gün mama verilmez bu yüzden gelişen yavrular bunu kullanabilir. Özelikle yumurta sarısını fakat gelişmiş bir canlıya ağır gelir dikkat ediniz. Katılan arkadaşlara bir kez daha teşekkürler...

Son düzenleme:

Limon3564

Aktif Üye
Ekli dosyayı görüntüle 35034

Merhaba arkadaşlar soruyorum bu arkadaşın sorunu nedir ? Neden ve nasıl bu hale gelmiş olabilir ?

Bu tip paylaşımlar sizi ileriye taşır arkadaşlar yeterli katılım olur ise devam edeceğiz. Yoksa paylaşımların konuları standart olarak devam edecek sizden ricam çekinmeyin yorum yapın kimse size yanlış bir cevap verdiğiniz de kızmaz , darılmaz , bir şey söylemez değerli yorumlarınızı bekliyoruz ☺

Bir bilgiyi öğrenmedeki en iyi zaman henüz o bilgiye ihtiyacınız olmadığı zamandır... Bu konular tecrübe gerektirir ve size kimse bunları kolay kolay paylaşmaz.. anlatmaz..
Ben incinmiş gibi gördüm ayağında şişlik var gibi geldi

Limon3564

Aktif Üye
Evet bir şişlik ve sivilce tarzı bir oluşum var. Yanlız bu icinme veya darbe sonucunda oluşan bir sorun değil ☺
Ozaman tümör olabilir diyerekten fikrimi sunuyorum özellikle yaşı ilerlemisse açıkçası çok bir tecrübem yok ama öğrenmeye çalışıyorum başımıza geldiğinde ne olduğunu bilelim ki ona göre tedavi arayışına girelim paylaşımlarınız ivin teşekkürler 😊

Mert.

Eski Forumcu
Karaciğer değilde bama. Bana iç organlarda sıkıntı var gibi geldi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bilgi ve paylaşım için teşekkürler kardeşim 😊

Melisa41

Tutkulu
Teşekkür ederiz çok iyi oluyor böyle hastalıkları öğreniyoruz önceden müdahale edebiliriz ilerlemeden sayenizde

Üst Alt