• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarda durgunluk

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba hocamızın bu konu hakkında makaleleri var en doğru anlatım ve çözümdür😊
Göz nezlesi var ama başka bişey varmı tam olarak çözemedim bı bakarsanız hemen müdahale edeceğim.Lutfen kuşum ölecek🙁

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba hocamızın bu konu hakkında makaleleri var en doğru anlatım ve çözümdür😊

İnşallah faydalı olmuştur, Zeolit Tozu kullanabilirsiniz ve kursak besleme yapılmslı

Kaju155

Yeni Üye
İlacı varmıdır bunun peki?Birde göz altında şişmesi yok

Son düzenleme:

Kaju155

Yeni Üye
Petshopa gittim oradaki hanımefendi Denizli'nin en ünlü petshoplarinin işletmecisi,bana kusumda kuruluk hastalıgı olduğunu söyledi bana bı antibiyotik verdi günlük bir suluğun yarımın yarısı olacak şekilde hergün ayni saatte suyuna mercimek tanesi kadar koymami soyledi 5 gün gecmesse gel birdaha tekrardan dedi (antibiyotiğin ismini bilmiyorum poşete koyup verdi).

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrunuzun yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Temiz beyaz peçeteye birden fazla yeni yapılmış dışkıları da atar mısınız. Üst solunum yollarında problem vardır buda göze vurabilir sinüzit de olabilir. Hepsi ihtimal dahilinde. Siz video ve dışkı örneği ekleyin bir bakalım.

Kaju155

Yeni Üye
Yavrunuzun yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu ekler misiniz. Temiz beyaz peçeteye birden fazla yeni yapılmış dışkıları da atar mısınız. Üst solunum yollarında problem vardır buda göze vurabilir sinüzit de olabilir. Hepsi ihtimal dahilinde. Siz video ve dışkı örneği ekleyin bir bakalım.
Kakasını yapamıyor ishal ama poposunda 1 adet dışkı var

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yeterli derecede beslenemiyor mu neden dışkısını yapamıyor. Sız kafes tabanına beyaz peçete serin birkaç adet yaptığı zaman bizlerle paylaşın. Video da ekleyin. Petshop neye göre kuruma dedi ki. Daha önce bir hastalık geçirdi mi yavrunuz. Şuanki attığınız fotoğraf bize sağlıklı bilgi vermez. Dediğim gibi video ve dışkı örneği atın.

Kaju155

Yeni Üye
Yeterli derecede beslenemiyor mu neden dışkısını yapamıyor. Sız kafes tabanına beyaz peçete serin birkaç adet yaptığı zaman bizlerle paylaşın. Video da ekleyin. Petshop neye göre kuruma dedi ki. Daha önce bir hastalık geçirdi mi yavrunuz. Şuanki attığınız fotoğraf bize sağlıklı bilgi vermez. Dediğim gibi video ve dışkı örneği atın.
Tamamdır antibiyotik verdi onu kullaniyorum kafes tabanına serdim peçete yaparsa atacağım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Antibiyotik kafaya göre kullanılmaz ki. Erken maddesi ne antibiyotiğin. Yem yiyor mu yavrunuz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamam siz video ve dışkı örneği atın. Bakalım.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Telefonunuzun kamerasını çok oynatmadan kuyrukta gözükecek şekilde tekrardan ekler misiniz size zahmet.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tamam şimdi oldu. Çok hafif bir kuyruk sekmesi var ama nefes alış verişine yoruyorum. Üst solunumdan ziyade farklı bir rahatsızlığı var. Dışkıları da atınız. Daha sağlıklı yorum yaparız. Elinizde hangi takviyeler ürünler var. Petshop tan ziyade kanatlı uzman görse çok daha iyi olur. Ne zamandır bu şekilde. Gözü bir şekilde hallederiz ama yavrunuzda başka sıkıntılar var.

Kaju155

Yeni Üye
Tamam şimdi oldu. Çok hafif bir kuyruk sekmesi var ama nefes alış verişine yoruyorum. Üst solunumdan ziyade farklı bir rahatsızlığı var. Dışkıları da atınız. Daha sağlıklı yorum yaparız. Elinizde hangi takviyeler ürünler var. Petshop tan ziyade kanatlı uzman görse çok daha iyi olur. Ne zamandır bu şekilde. Gözü bir şekilde hallederiz ama yavrunuzda başka sıkıntılar var.
Elimde şuanda sadece multivitamin birde antibiyotik var isterseniz petshoba sorabilirim markasıni arayip

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavaş yavaş açlık dışkısına doğru gidiyor. Evde mama yapıp şırınga ile besleme yapmalısınız. Aç kalırsa güçten düşer. Antibiyotiğin etken maddesini sorar mısınız. Ne için vermiş.

Üst Alt