• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim Kuşlarda Albinizm

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Değerli arkadaşlar bu tip konularda yazım olsun anlatım olsun biraz net kesin konuşmak gerekir. Ben uyarıyorum sizleri , üzülmemeniz için yoksa ak üretimissin kırmızı üretimissin bunlara takılacak en son kişi benim, şimdi çıkmaz yarın çıkar bir şekilde patlar istediğin kadar ilaç al kullan hem maddi hem manevi olarak yıpranırsın...

Herşeyi geç bir canlı söz konusu neden bile isteye sorunlu bir işe girelim bunlarıda anlatacak camiada kişi sayısı çok çok azdır.. sistem size asla kötü tarafını anlatmaz ☺ herşeyin güzel olacağını vaad eder.

Çünkü bu camiada işler bir oluşumun çıktısı başka bir oluşumun girdisidir. Dünya üzerinde herşey bu şekilde ilerler...
Yaşatırsın , üretisin , geliştirir ve yetiştirirsin başkalarına ilham kaynağı çoğu acı tecrübelerden oluşur. Kimse bunun başına bu gelmiş diye ders almaz yaşayarak öğrenir.

Biz kimsenin üzülmesini istemeyiz...

Bunları anlatıyorum size şöyle düşünmek lazım benden ne kâârı olabilir.. bu adamın bir beklentim yok açıkçası sattığın kuşa ortak değilim kazandığın paraya ortak değilim arkdaşlar yazılanları yanlış anlayabilir. Bilmeden kırıyor ve üzüyorsak affola kusura bakmayınız...
Sen bilgini bildiğini paylaş kardeşim sıkıntı yok burada kimsenin üzüldügu kırıldığı yok kusurun da yok 😊

Üst Alt