• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim Kuşlarda Air sac mite ( Hava Akarları)

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Hocam hayir üretim derdim yok zaten sadece 1 tane kusum var. Belirtileri okudum ama kusumda AGIZ ACIK nefes alma yok fakat nefes alirken tik tik vik vik sesler cikiyor, videosunu ekliyorum ama telefonun sesini bayagi yukseltmeniz lazim. videonun sonuna dogru yandan goruntuleri de var hocam kuyrugu hafif sallaniyor gibi. onun disinda siyah kirmizi dışkı da yok dışkısı normal renkte yeşil- koyu yeşildir. Yalniz geceleri degil gece ve gunduz kısık seste ötüyor ama gagasinda salya yok. Bir de 2 haftada 2 kere kustu. Zaten surekli kusma hareketi de yapiyor, gagasini surekli tunege ya da kafese sürtüyor.
Air sac mite var midir?
Sesi inanilmaz kısıldı eskiden gür bi sesi vardi ve su an hic konusamiyor eskiden cok konusurdu. Zaman ayirip okudugunuz icin tesekkur ederim

Antiparaziter uygulamayi yapın hocam eğer dışkıda koku yoksa dışkıda sunme yoksa hava akaridir biraz zor geçer sadece rica ederim

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Arkadaşlar kuşlara hırıltı ses kısıklığı yaşayan arkadaşlar kuşunuzu kurtaracak tek yöntem budur malesef

Üst Alt