Benim tüyde olan iki kuşum var ispinozlarim güney Afrika kuşları olduğu için güneşi seven kuslarmis ama güneşin fazlası da zarar tabii biliyorum ben bir kuş çantası aldım onlar tüyden çıktıktan sonra yazın güneşin tepede olmadığı güzel bir saatlerde yürüyüş yapmaya çıkarken onları da alsam dal dariyla çantaya alistirsam kuslarim çantadan dolayı strese girer mi yada korkarlar mi veya bu sefer onları dışarı cikaramadigim zaman depresyona girerler mi çantanın fotoğrafıni koydum sizce uygun mu içinde sabit tünek ve suluk var zaten bırde dal darı koysam yapan var mı varsa sizde nasıl sonuçlandı bu güzel bir aktivite gibi mi oldu yoksa kuşları depresyona soktu mu strese soktu mu paylasabilirseniz Mutlu olurum birde ben kuşlarımı tartmak için hassas terazi arıyorum ama hangi ürüne girsem bir sorun oluyo sizde olan iyi bir hassas terazi varsa link paylaşılıyor mu bilmiyorum ama paylasiliyorsa buraya yazabilir misiniz bir de sağlıklı bir ispinoz kaç gram olmalı yavrular sanırım henüz yani yavru değilde çocuk diyim )biliyorsaniz bekliyorum lütfen
Ekli dosyalar
-
77.2 KB Görüntüleme: 7
-
123.7 KB Görüntüleme: 7