• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Kuşlar kizginlasmis mi

Furkan82828282

Müdavim
Dışı kuş kızgın bence ama erkek kızgın mi anlayamadım erkeğin kızgınlık durumu önemli mi üretime uygular mı bı bakar mısınız

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Erkek dediğiniz kuşun cinsiyetinden emin olamadim ya cere maviye dönmeyen mutasyonlu bir kuş yada kuş dişi. Kızgın erkekte cere koyu mavi yani laciverte yakın mavi olur ,mutasyonlu lila olan erkeklerde cere koyu lila rengini alır.

Furkan82828282

Müdavim
Erkek dediğiniz kuşun cinsiyetinden emin olamadim ya cere maviye dönmeyen mutasyonlu bir kuş yada kuş dişi. Kızgın erkekte cere koyu mavi yani laciverte yakın mavi olur ,mutasyonlu lila olan erkeklerde cere koyu lila rengini alır.
Erkek o eminim ondan aşağıda küçüklük fotoğrafları var bakar mısınız erkek demişlerdi bana Demet ablagil ve yani eline falan geliyordu oyuncaklara kur yapıyordu

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışı kuş kızgın bence ama erkek kızgın mi anlayamadım erkeğin kızgınlık durumu önemli mi üretime uygular mı bı bakar mısınız
Fotoğraf net görünmüyor, sarı yüz kızgın dişi
Yavruyken Şehmus BAKIR hocamızla görüşmüştüm ben emin olamamıştım erkek demişti, yeni fotoğraf paylaşır mısın ablacım beyazı yakın ve net çek lütfen
Konu dışı araba paylaşmışsın sildim 😊

Furkan82828282

Müdavim
Fotoğraf net görünmüyor, sarı yüz kızgın dişi
Yavruyken Şehmus BAKIR hocamızla görüşmüştüm ben emin olamamıştım erkek demişti, yeni fotoğraf paylaşır mısın ablacım beyazı yakın ve net çek lütfen
Konu dışı araba paylaşmışsın sildim 😊
Yanlışlıkla atmisim abla özür dilerim o fotoğraflae eski küçüklük fotoğrafları altta mevcut fotoğraflari koyuyorum ama oyuncaklara kur yapıyordu onlarla çiftleşmeye çalışıyordu

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yanlışlıkla atmisim abla özür dilerim o fotoğraflae eski küçüklük fotoğrafları altta mevcut fotoğraflari koyuyorum ama oyuncaklara kur yapıyordu onlarla çiftleşmeye çalışıyordu
Fotoğraf erkek
Kafesler çok eski ve paslı ablacığım yerse zehirlenme çabuk olur kuşlar telef olur 😔

Furkan82828282

Müdavim
Abla diyorum ya o kafese dişiyi ayırdım idareten kuşları ayır dediniz benimde elimde başka kafes yok bende buna koydum yazdım erkeginki passis dişinin ki idaretenlik onunki paslı diye salı günü diğer kafese Atacan erkeğin yanına
Sıkıntı olur mu 2 günü kaldı

Üst Alt