• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlar İçin Yeni Oyun Alanları

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Evinizde ya da çevrenizde yetenekli birileri varsa ve sizde elinize ne geçerse oyun alanı için lazım olur bu, bir köşede dursun diyorsanız o zaman kuşlarınızın harika oyun alanları olacaktır. 😃

Komşu amcamız sağ olsun, daha önce bir kaç tane oyun alanı yapmıştı bize. Biri düşüp kırılınca onu tamir etti, hem olan bir taneyi yeniden elden geçirdi, hemde iki tane oyun alanı yaptı. 🥰

Oyun alanları ondan, süslemesi benden. 🤭
Bir ara kuş salıncağı yapıp satmayı düşündüğüm için bol malzeme var, bu fikri rafa kaldırsamda kalan malzemeler ile kendi kuşlarıma çeşit çeşit aksesuarlar yapıp dönüşümlü takıyorum.😁

20230430_171609.jpg

20230430_171549.jpg

20230430_171645.jpg

Tünekler bende fazla vardı zaten. Kalın olan tünekler ve ikinci oyun alanının üzerindeki kısım başka bir oyun alanıma aitti ama o oyun alanı, çok fazla kalabalık diye onun üzerindekileri azaltıp kalanları bu ikisine kullandık.

20230430_184959.jpg

Bu oyun alanına aittidiler. Buna da sadece uzun tünekleri koyduk, üzerinede halat yaptım.

20230430_171935.jpg

20230430_172059.jpg

İki tane tünek kesildiği için küçük kalmışlardı, onlarında ucunu matkapla deldirdim. İnternette satılan tüneklere benzer şekilde dizayn edip kafeslerin dışına astım.

20230430_172136.jpg

Son olarak hepsini üst kısımlara koydum. Artık istedikleri gibi oynasınlar. 😂

20230430_172411.jpg

erenztrk

Müdavim
Evinizde ya da çevrenizde yetenekli birileri varsa ve sizde elinize ne geçerse oyun alanı için lazım olur bu, bir köşede dursun diyorsanız o zaman kuşlarınızın harika oyun alanları olacaktır. 😃

Komşu amcamız sağ olsun, daha önce bir kaç tane oyun alanı yapmıştı bize. Biri düşüp kırılınca onu tamir etti, hem olan bir taneyi yeniden elden geçirdi, hemde iki tane oyun alanı yaptı. 🥰

Bir ara kuş salıncağı yapıp satmayı düşündüğüm için bol malzeme var, bu fikri rafa kaldırsamda kalan malzemeler ile kendi kuşlarıma çeşit çeşit aksesuarlar yapıp dönüşümlü takıyorum.😁

Ekli dosyayı görüntüle 46409

Ekli dosyayı görüntüle 46410

Ekli dosyayı görüntüle 46411

Tünekler bende fazla vardı zaten. Kalın olan tünekler ve ikinci oyun alanının üzerindeki kısım başka bir oyun alanıma aitti ama o oyun alanı, çok fazla kalabalık diye onun üzerindekileri azaltıp kalanları bu ikisine kullandık.

Ekli dosyayı görüntüle 46412

Bu oyun alanına aittidiler. Buna da sadece uzun tünekleri koyduk, üzerinede halat yaptım.

Ekli dosyayı görüntüle 46413

Ekli dosyayı görüntüle 46414

İki tane tünek kesildiği için küçük kalmışlardı, onlarında ucunu matkapla deldirdim. İnternette satılan tüneklere benzer şekilde dizayn edip kafeslerin dışına astım.

Ekli dosyayı görüntüle 46415

Ekli dosyayı görüntüle 46416
Vallahi harika ben bayıldım doğal ağaçlardan da yapın otantik görünümlü oyuncaklar harika olmuş

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Süper olmuş ellerinize sağlık bende çok severim bu tarz işleri. Son foto survivor parkuru gibi harika 😀
Teşekkür ederim. Bende matkap olsa bende yaparım belki acemice ama amcamızın on parmağında yirmi marifet olunca malzemeleri götürüyorum gerisi ona ait. 🤭
Bulut aşireti Survivor'da diyebiliriz o zaman. 😁

Konuyu sabitledim kardeşim emeğine eline sağlık çok güzel olmuş insanın kuş olası geliyor 🥰
Teşekkür ederim kendi adıma abicim. İnşallah düşünen arkadaşlara faydalı olur. 😊
Kardeşimde kuş olsam senin kuşun olmak isterdim diyor. 😅

Vallahi harika ben bayıldım doğal ağaçlardan da yapın otantik görünümlü oyuncaklar harika olmuş
Teşekkür ederim. 😊 Doğal ağaçlardan oyuncaklarda listemde. 🤭

Buda benim kuşumun ağacı kavak agacından yaptık
Çok güzel sizinkide. 🤩
Aslında odamda boş bir alan olsa, büyük ağaç formunda istiyorum bende.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hepsi birbirinden güzel, ellerine sağlık❤ Çiğdem’in neden kurtlu olduğu anlaşıldı, parkurun içine doğmuş 😁
Çiğdem aşiret içinde doğmadı ama küçükken geldi. Onun etkisi vardır.🤭

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist

Ekli dosyayı görüntüle 46409

Ekli dosyayı görüntüle 46410

Ekli dosyayı görüntüle 46411

Ekli dosyayı görüntüle 46412

Ekli dosyayı görüntüle 46413

Ekli dosyayı görüntüle 46414

Ekli dosyayı görüntüle 46415

Ekli dosyayı görüntüle 46416
İşte Survivor şimdi başlıyor Maşallah hocam

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bende bayıldım. 🥰 Emeğinize sağlık. Bana da üstü kapalı (tel olmayan) salmalar için oyuncak lazım ama bir türlü bulamıyorum. Bebeklerimin çok canı sıkılıyor 😔 Tüm oyuncakları tel kafesler için yapıyorlar maalesef

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İşte Survivor şimdi başlıyor Maşallah hocam
Teşekkür ederim. 😊

Bende bayıldım. 🥰 Emeğinize sağlık. Bana da üstü kapalı (tel olmayan) salmalar için oyuncak lazım ama bir türlü bulamıyorum. Bebeklerimin çok canı sıkılıyor 😔 Tüm oyuncakları tel kafesler için yapıyorlar maalesef
Oyuncakları bir yere monte edecek şekilde oluyor maalesef genelde ama salmalarınız büyükse bu tarz oyun alanları yapabilirsiniz ya da üstü tel olmasada yanlarda tel varsa o şekilde yapılabilir. 😊

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Teşekkür ederim. 😊

Oyuncakları bir yere monte edecek şekilde oluyor maalesef genelde ama salmalarınız büyükse bu tarz oyun alanları yapabilirsiniz ya da üstü tel olmasada yanlarda tel varsa o şekilde yapılabilir. 😊
Ah zaman olsa keşke ama kendimize bakacak zamanı bile bulamıyoruz 😊

Üst Alt