• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlar için haftalık çizelge hazırladım önerileri alabilirim

Semihzz123

Tutkulu
Merhabalar kuşlarıma artık haftalık yem ve vitamin çizelgesi hazırlamaya karar verdim değişiklik yapmam gereken yerler varsa bana öneride bulunmanızı isterim, şuan elimde entrobac yok ama en kısa sürede temin edeceğim. Kuşum yumurtluyor 2 gün arayla şuan 3 tane yumurta var artık beslenmelerine dikkat etmeye çalışıyorum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar kuşlarıma artık haftalık yem ve vitamin çizelgesi hazırlamaya karar verdim değişiklik yapmam gereken yerler varsa bana öneride bulunmanızı isterim, şuan elimde entrobac yok ama en kısa sürede temin edeceğim. Kuşum yumurtluyor 2 gün arayla şuan 3 tane yumurta var artık beslenmelerine dikkat etmeye çalışıyorum.
Mamayı yavrular çıkana kadar kes. Sağlık tohumunu da kes. Yavrular çıktıktan sonra verirsin

Semihzz123

Tutkulu
Mamayı yavrular çıkana kadar kes. Sağlık tohumunu da kes. Yavrular çıktıktan sonra verirsin
Tamam abi dun 2 yumurtaya bakabildim içinde kırmızı lik vardi ve kalp gibi atıyordu digerinde kirmizilik olusmaya başlamış diğerine bakamadım annesi geldi yuvalığa

Üst Alt