• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşlar için Bit tozu

Nuurr

Paylaşımcı
Merhabalar.Veterinerden bit tozu almıştım. Üstünde adı falan yazmıyor kanat altlarına ve kuyruk diplerine uyguladım. Sormayı unutmuşum ben bunu ne kadar süre kullanacam. Nasıl bi uygulama yapmam gerekiyor kafeslerini de yıkadım ama. Hiç bir zararı yok tozun dedi ağızlarına deymesi sıkıntı yapmaz inşallah

Nuurr

Paylaşımcı
Yem su vb yiyeceklere gelmemeli, toxlar kimyasal sonuçta 3-4 ayda bir uygulayın ama tavsiyem Vilmectin alıp kullanmanız en azında 6-7 ay kullanmazsızınız sadece yuvalıklarına tozu eklerdiniz.bşr kaç ay sonra Vilmectin alın derim....
Yuvalık yok yavrulatmıyorumm. Anladım teşekkür ederim yine bu da etkili diyorsunuz yani

Nuurr

Paylaşımcı
Evet adını keşke yazsa kutuda. Giderim yakın zamanda inşallah sorucam neden isim yazmıyor.öğrenicem. Bitek bit tozu var dedi mecbur aldım bende:(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba veterinerler verdiği ilaclarin ismini yazmaz genelde muhtemelen pergran dir ama bunun çok önemi yok ronay a bende katılıyorum canlının kanına işleyecek bir ilac daha garanti olacaktır ve gerçekten bir olayı tam bir baş belasıdır bitti dersiniz ama tekrar bağışıklık kazanırlar

Nuurr

Paylaşımcı
Anladım.Harbiden bitmişti dediğiniz gibi seviniyordum bende. Kafeslerde baya bi görmemiştim. Bıktım valla bitlerden kuşlarda rahat etse bende bi rahat etsem 😑 çok teşekkğr ederim sağolun

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Geçmiş olsun ben yoz olarak kuşların ulaşamadığı yerlere keneson kullanıyordum kuşlarada vilmectin damlatıyordum o toz ilaç kenesonda olabilir

Üst Alt