• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kushastasi kimdir ?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Aramıza hoş geldiniz, maşallah kuşlarınız çok güzeller.
Kuş beslemesi dışında akvaristte olduğum için akvaryumlarınızı ve ne tür beslediğinizi de merak ettim doğrusu

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Furkan hocam aslında söyledikleriniz çok doğru ama cadı kızım konulan hiçbir altlığı kabul etmedi ve dışarı attı malesef. Büyük yuvalığı kabul etmiyorlar illa küçük olacak, uzun süre bekledim büyük folluklu yuvalığa girsin diye ama onuda kabul etmedi. Açıkcası hem folluksuz hem altına bişey serilemeyen bu tarz yuvayı temizlemek çok zor su da yumuşatmak gerekiyor o sırada da anne yavruları dışlama riski var o riski alamıyorum diyorum doğada temizleyen mi var kendi halleder. Çok şükür yavrularım hep çok sağlıklı oldu.

Teşekkürler.
Karakteristik demekki hocam benim dişide öyle yavruyu aldığımda kıskanmaz ama yuva temizleyince kullanıyor yavruyu bırakıp yuvayındüzeltiyor sonra kusuyor yavruya

kushastasi

Yeni Üye
Aramıza hoş geldiniz, maşallah kuşlarınız çok güzeller.
Kuş beslemesi dışında akvaristte olduğum için akvaryumlarınızı ve ne tür beslediğinizi de merak ettim doğrusu
Teşekkürler. Aynen akvaryumlarımda var. 1 tanesi yunus, leleupive marlieri den oluşuyor. Diğerinde red cheekler var. Diğer akvaryumumda tül catozlarım L144 l333 ve super red.(vatozlar saklandığı için çekemedim)Ekli dosyayı görüntüle 12799Ekli dosyayı görüntüle 12800

kushastasi

Yeni Üye
Karakteristik demekki hocam benim dişide öyle yavruyu aldığımda kıskanmaz ama yuva temizleyince kullanıyor yavruyu bırakıp yuvayındüzeltiyor sonra kusuyor yavruya
Aynen öyle furkan hocam bu kuşlarda tek bir doğru yok onlar ne talep ediyorsa öyle davranmak gerekiyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah akvaryum görsellerinizi ve deneyimlerinizi akvaryum forumunda tanıtımli ve açıklamalı anlatırsanız böylece bilmeyenler için bilgi olur.. teşekkürler 😊