• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusan ve ses gelen kuş

Batuş

Paylaşımcı
Hipoglisemiye girebilir. O yüzden bir şeyler ile beslemeniz lazım. A21 elle besleme maması mevcut bende onu kullanıyorum. Elinizde hiçbir şey yok ise en son çare mamayı temin edene kadar şırınga ile besleme yapmanız gerekli.

alrlar

Yeni Üye
Hipoglisemiye girebilir. O yüzden bir şeyler ile beslemeniz lazım. A21 elle besleme maması mevcut bende onu kullanıyorum. Elinizde hiçbir şey yok ise en son çare mamayı temin edene kadar şırınga ile besleme yapmanız gerekli.
Patesten yemiş ama kusmuş sanırım kafası ıslak haldeydi. Babam düne göre daha iyi olduğunu düşündüğü için benim veteriner önerimi reddediyor ısrarla.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Patesten yemiş ama kusmuş sanırım kafası ıslak haldeydi. Babam düne göre daha iyi olduğunu düşündüğü için benim veteriner önerimi reddediyor ısrarla.
Mutlaka götürün kusması devam ediyor belliki

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Son durumu görmeye geldim, umarım kuşu götürmüşsünüzdür.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ankarada @Demet bükay abla oturuyor. İsterseniz onunla iletişime geçin. O yardımcı olur size. Üniversite fakültesini tavsiye ediyordu ama hangisini hatırlamıyorum.O görünce yorum yazar size.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Veteriner fakültesinde muayene çok iyi götürün lütfen

Üst Alt