• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Kuşa ne sıklıkla takviye

nini

Yeni Üye
gervit-w-, entrobac, bt amin kuşa ne sıklıkla nasıl verilir arkadaşlar bunları temin ettim versele laga yem kullanıyorum havuç elma ara sıra. aramız iyi sayılır
1771337628782.png

Rob_Roy

Aktif Üye
Araştırmacı Üye
Pazartesi - BT Amin Forte (50 ml. suya 8 damla)
Çarşamba - Gervit W (50 ml. suya 5 damla)
Cuma - Entrobac (50 ml.suya mercimek tanesi kadar)

Takviyeli suların belli bir süre sonunda kafesten alınması ve temiz su iel değiştirilmesi gerekir.
Forumda aratırsanız, detaylı kullanım bilgilerini bulabilirsiniz.

Eğer sebze, meyve, çimlendirilmiş tohum veriliyorsa Gervit W daha seyrek verilebilir.

Cicik

Aktif Üye
Benim 6bucuk yasinda muhabbet kusum var. takviye vitamin hic vermedim vermiyorum. Vermem gerekir mi kesin? Saglikli sukur ki birseyi yok ben de disardan kimyasal sokmayayim vucuduna diye dusunuyorum

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benim 6bucuk yasinda muhabbet kusum var. takviye vitamin hic vermedim vermiyorum. Vermem gerekir mi kesin? Saglikli sukur ki birseyi yok ben de disardan kimyasal sokmayayim vucuduna diye dusunuyorum
Mamaistten veya kendiniz başka bir yerden araştırıp alabilirsiniz ve evet verilmeliler sebze meyve yemiyorsa ve onlar doğal yaşamlarında değiller ondan dolayı doğada yediği şeyleri sunamıyoruz. Bu yüzden ekstra takviyelere ihtiyaçları vardır @Rob_Roy yazdığı şekilde verebilirsiniz.

Üst Alt