• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş veterinerine bile güvenemiyorum

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Hayır ilk veteriner kursak mantarı dedi ama kuşum iyilesmeyince ikinci bı veterinere götürdüm kusta mantar yokmuş o da bu ilaçları verdi kursakta bakteri ve bağırsakta hava varmış
silybum marianum yazan devedikeni. Bağırsaklara, sindirime iyi gelir. Koksidiyozu önler. Minik kavanozlarda isim yazmadığı için ne olduğunu bilmiyorum. Tedavi sonucunu ve iyileşme olursa, memnun kalırsanız, şehir bilginiz ve veterinerin adı-adresini yazarsanız, bizler de gerektiğinde diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına orayı tavsiye edebiliriz

KusBulut

Paylaşımcı
silybum marianum yazan devedikeni. Bağırsaklara, sindirime iyi gelir. Koksidiyozu önler. Minik kavanozlarda isim yazmadığı için ne olduğunu bilmiyorum. Tedavi sonucunu ve iyileşme olursa, memnun kalırsanız, şehir bilginiz ve veterinerin adı-adresini yazarsanız, bizler de gerektiğinde diğer arkadaşlara yardımcı olmak adına orayı tavsiye edebiliriz
Tabiki 9 gün sonra biticek tedavisi🤗

Grpet

Müdavim
Üretici
aslında ilk vveteriner bizim yaptiğimizi yapmıs 1 olasılık kursak mantarıdır mantar ilacı ile cözmeye kalkar fakat bir Protozoal enfeksiyonu vardır belirtileri tamamen mantar ile ayni 2. veterinerde tıbbi olanaklarını kullanarak test yapmis gerçek sonucu bulmus Trichomoniasis son derece sıkıntılı bir hastalıktır kullanılan ronidazole bu yüzden iyi geliyor aslında o bir mantar değil çiçektir bilen insanlar yada veterinerler alısmıs hemen kursak mantarı demeye neyse iyileşmesi güzel