• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş Uyurken Düşmesi

cagatay_

Yeni Üye
Merhabalar. Kuşum bazen nadir uyurken bir anda çırpınıp kendisini yerde buluyorum ani bir şey de olmuyor. Acaba rüya görüp korkuyor falanmı.

Mert.

Eski Forumcu
Hoşgeldiniz forumuza bence rüyadan değilde böyle olabilir diye düşünüyorum geceleri belki birşey haraket ediyordur evde ondan ürküp yere düşüyor olabilir oyuzden biz bu durumda gece lambası Los bir ışık öneriyorum böyle durumlarda

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar. Kuşum bazen nadir uyurken bir anda çırpınıp kendisini yerde buluyorum ani bir şey de olmuyor. Acaba rüya görüp korkuyor falanmı.
1-2 ayda bir benimde başıma geliyo ses,gürültü bu gibi şeylerden korkabilir gece lambası tarzı bir şey kullanabilirsiniz

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kafesinde düzen değişikliği oldu mu ?

Bahar Y.

Müdavim
Nörolojik bir durum olabilir, bit olabilir kuşun gündüz tünekte videosunu ekleyiniz, loş ışık ben önermiyorum bu arada

cagatay_

Yeni Üye
Bit olup olmadığını nerden anlayabilirim?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
kuşun kanat altı üstünü inceleyin elinize alıp hareketli hayvanlar görüncektir ayrıca tünek tünek kafes baglantı noktalarında olur garanti olması için iyice dezenfekte edin