• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş tüyü

Gizem şener

Yeni Üye
Sultan papağanının döktüğü tüyleri atmayanlar buradan ☺ Yalnız bir sorum var? Papağanımın döktüğü tüylerde yağ gibi bişey var bu nedir acaba :/ bilenler cevap verebilir mi bana ?? 🙄

Bahar Y.

Müdavim
Muhabbetlerinin döktüğü bazı tüyleri saklayanlar burda😅
İlk döktüğünde de mi bu görüntüdeydiler

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Benim bildiğim kuşların kuyruk altında yağ keseceği gibi birşey var onu kullanarak kendilerini rahatça temizliyorlar. Büyük ihtimal tüy atarken siz ona rastlamış olabilirsiniz yani problem edilecek bir durum değil 🙂

Gizem şener

Yeni Üye
Muhabbetlerinin döktüğü bazı tüyleri saklayanlar burda😅
İlk döktüğünde de mi bu görüntüdeydiler
Evet :)))
Benim bildiğim kuşların kuyruk altında yağ keseceği gibi birşey var onu kullanarak kendilerini rahatça temizliyorlar. Büyük ihtimal tüy atarken siz ona rastlamış olabilirsiniz yani problem edilecek bir durum değil 🙂
Evet zaten tam alt kısımda oluyor bunlar farkettim onu bende ☺ İlk aldığımda aşırı bi kaşınması vardı durmaksızın bi kaşınma halindeydi deli dana gibi ama pire falan yoktu bakmıştım heryerini tertemizdi. Aldığım petşhopa gidip kaşıntısı için bişey istediğimde bana bi sprey verdi kanat altlarına birer kez sık dedi. O çok rahatlattı kaşınmasını kesti ve mis gibi bir parfüm kokusu yayıldı limon şuan bal kokuyor ☺ Umarım zararlı değildir. ☺ Kaşıntısı kesildiği için sıkmadım birdaha…

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bit spreyi kuşlara zarar verir aşırı kasinmasi geçmezse birdaha ki sefere vilmectin dış parazit ilacı temin etmelisiniz enseye 1 damla yeterli olacaktır fazlası tahriş eder

Gizem şener

Yeni Üye
Bit spreyi kuşlara zarar verir aşırı kasinmasi geçmezse birdaha ki sefere vilmectin dış parazit ilacı temin etmelisiniz enseye 1 damla yeterli olacaktır fazlası tahriş eder
Şuan bir kaşınması yok ama eğer olursa notlarıma kaydediyorum bu damladan alırım.. zaten havalar biraz daha ısınsın bi veterinere gideceğiz komple göstereceğim onu çok sessiz bi kuş zaten anca yemek yiyip uyuyor aşırı obur, yemek yerken bile uyuyakalıyor uyanıp tekrar yiyor 😂😂😂

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Gündüzleri kuş sesleri açın neşesi yerine gelir

Üst Alt