• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş türleri aynı kafeste

AKİF128291

Aktif Üye
Merhaba ben ciddi bir işe gireceğim 1 metre boy 1 metre enlik bir kafes yapacağım içine muhabbet kuşu cennet papağanı bengal ispinozu ve zebra ispinozu koyacağım benim fikrim ispinozların arasına tel çekmeden yan yana serbest bırakmak cennet ile muhabbet arasına tel çekmek fikirlerinizi yazarmısınız yada cennetle muhabbetin arasına tel çekmem bengal ile zebrayı ayırmama sebebim pet shopta ayrı değillerdi

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba, size tavsiyem her ayrı türe bir 60 lık kafes almanız yönünde çünkü neden mi , kuşlar genellikle yanında başka tür olunca rahatsızlık duyabiliyorlar bu da onları strese sokabilir ve tüm gün boyunca hiç susmadan çar car ötmelerine sebep olabilir, diğer ihtimal ise araya çekilen tele kuşlardan birisi tırmanır ise bahsettiğiniz cennet papağanı kemirmeyi çok seviyorlar tele başka bir tür tünediği zaman kolayca parmağını ısırıp saniyesinde tırnağı koparabiliyorlar tavsiye etmem fakat çok iyi önlemler alınırsa bunları göz önünde bulundurarak ona göre kafes yapılırsa olabilir

AKİF128291

Aktif Üye
Merhaba, size tavsiyem her ayrı türe bir 60 lık kafes almanız yönünde çünkü neden mi , kuşlar genellikle yanında başka tür olunca rahatsızlık duyabiliyorlar bu da onları strese sokabilir ve tüm gün boyunca hiç susmadan çar car ötmelerine sebep olabilir, diğer ihtimal ise araya çekilen tele kuşlardan birisi tırmanır ise bahsettiğiniz cennet papağanı kemirmeyi çok seviyorlar tele başka bir tür tünediği zaman kolayca parmağını ısırıp saniyesinde tırnağı koparabiliyorlar tavsiye etmem fakat çok iyi önlemler alınırsa bunları göz önünde bulundurarak ona göre kafes yapılırsa olabilir
Yok zaten cennetin huyunu biliyorum onun arasına tel yerine tahta koyacağım sadece eşini görebilecek başka tür kuşları değil

AKİF128291

Aktif Üye
Birde benim çift muhabbetim var biri rainbow biri yerli sabahları sürekli cak cak cak ötüyorlar sebebi ne

Üst Alt