• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuş tasması

Alkank35

Yeni Üye
Merhaba dişi Pakistan papağanıma dışarıya çıkarıp hem dış ortama alışması ve doğada eğitim vermek için boyun kanattan geçirmeli bir tasma aldım fakat benim kızım huysuz olduğu için tasmayı reddetti asla alışmadı kendine zarar vermeye başlayınca hemen çıkardım tasmayı bu konu için bana önerebileceginiz bir fikir varmı ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba dişi Pakistan papağanıma dışarıya çıkarıp hem dış ortama alışması ve doğada eğitim vermek için boyun kanattan geçirmeli bir tasma aldım fakat benim kızım huysuz olduğu için tasmayı reddetti asla alışmadı kendine zarar vermeye başlayınca hemen çıkardım tasmayı bu konu için bana önerebileceginiz bir fikir varmı ?
Bebek olması gerekiyor dış ortamda size çok alışık olabilirdi
Malesef tasmayı önermiyorum 😔

Alkank35

Yeni Üye
8153.jpg
Bebek olması gerekiyor dış ortamda size çok alışık olabilirdi
Malesef tasmayı önermiyorum 😔
Görselde görüldüğü üzere balkona çıkartıp kucağımda dışarıyı izlemesine izin veriyom bu şekilde kaçma eğiliminde bulunmuyor yavruyken sahiplendim 3 aylıktan itibaren benimle fakat hayvanın doğa ile güvenli bi şekilde tanışmasını istiyorum bazıları var ayaktan bağlamalı tasmalar kullanıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 101945

Görselde görüldüğü üzere balkona çıkartıp kucağımda dışarıyı izlemesine izin veriyom bu şekilde kaçma eğiliminde bulunmuyor yavruyken sahiplendim 3 aylıktan itibaren benimle fakat hayvanın doğa ile güvenli bi şekilde tanışmasını istiyorum bazıları var ayaktan bağlamalı tasmalar kullanıyor
Bir kedi köpek çocuk vs gelse ayaktan bağlanan tasmayı ani çekseniz Allah korusun bacağı kopabilir, bir serçe dikkani çeker uzaklaşıp gidebilir, saksağanlar etcildir gördüğü an saldırabilir
Anlıyorum sizi özgür olsun yanımda dursun istiyorsunuz fakat etraf çok tehlikeli ve büyük risk

Alkank35

Yeni Üye
Hertürlü sıkıntı vicdan azabı bı yana kendi yavruma böyle bişey benim yüzümden gercekleşse kendimi affedemem haklısınız vazgeçtim camdan izlesin dışarıyı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hertürlü sıkıntı vicdan azabı bı yana kendi yavruma böyle bişey benim yüzümden gercekleşse kendimi affedemem haklısınız vazgeçtim camdan izlesin dışarıyı
En güvenli alanı eviniz🤗, balkona ağ yaptırabilirsiniz👍

Üst Alt