• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş suluğu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
bakacağım soracağım buralara deneyeceğim olmadı babamla hallederiz önemli olan onun sağlığı ☺ mama cam kavanozunu da daha duz şekilde bulmam lazım böyle ortası şiş olursa yapamayız
Minicik kavanozlar aktarlarda oluyor oralarada sor👍

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Aslında Sadece bu suluktan alarak çözüme ulaşabiliriz bende 3 kafes yatay o 3 kafese bunu kullanıyorum aslında dikey tel içinde olur yani içeriden takmak gerekir yer kaplıyor diye dışarıdan takıyorum hem banyo yapıyorlar hem su içiyorlar tabi banyodan sonra değiştirmek gerekli tüy giriyor minik minik 😅93F2458D-9E68-4839-93E8-3A6BCFD7C6DA.jpeg

Doğacı

Eski Forumcu
bakacağım soracağım buralara deneyeceğim olmadı babamla hallederiz önemli olan onun sağlığı ☺ mama cam kavanozunu da daha duz şekilde bulmam lazım böyle ortası şiş olursa yapamayız
Beherglas suluk olarak kullanılabilir ama tasarımını iyi yapmak lazım. Ters çevirip suluk gibi kullanılacak şekilde yapılması risksiz olur.

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Aslında Sadece bu suluktan alarak çözüme ulaşabiliriz bende 3 kafes yatay o 3 kafese bunu kullanıyorum aslında dikey tel içinde olur yani içeriden takmak gerekir yer kaplıyor diye dışarıdan takıyorum hem banyo yapıyorlar hem su içiyorlar tabi banyodan sonra değiştirmek gerekli tüy giriyor minik minik 😅Ekli dosyayı görüntüle 55682
cam kullanmak için böyle birşey deneyeceğim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Beherglas suluk olarak kullanılabilir ama tasarımını iyi yapmak lazım. Ters çevirip suluk gibi kullanılacak şekilde yapılması risksiz olur.
Normal suluk kullanıyorum ve günlük fırçalıyorum. ☺🤗Maşallah değiştirdiğim an suya geliyorlar☺ne zaman değiştirsem suyun kokusu taze geliyor sanırım. Çok zekiler🤗☺🤲

Doğacı

Eski Forumcu
Cam kullanmak sağlıklı fakat risklidir bunu söylemek lazım. Eğer kuş yaramazsa plastik veya başka materyal kullanılmalı. Cam olmaz.
Cama gaga atar kırar sıkıntı çıkarır. Kuşuma 7/24 ben bakıyorum gözümün önünde duruyor diyen cam suluk kullanabilir.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Cam kullanmak sağlıklı fakat risklidir bunu söylemek lazım. Eğer kuş yaramazsa plastik veya başka materyal kullanılmalı. Cam olmaz.
Cama gaga atar kırar sıkıntı çıkarır. Kuşuma 7/24 ben bakıyorum gözümün önünde duruyor diyen cam suluk kullanabilir.
Kapalı aldığımız sularda plastik şişe😔🤷

Doğacı

Eski Forumcu
Normal suluk kullanıyorum ve günlük fırçalıyorum. ☺🤗Maşallah değiştirdiğim an suya geliyorlar☺ne zaman değiştirsem suyun kokusu taze geliyor sanırım. Çok zekiler🤗☺🤲
Ne güzel ☺ Ağızlarının tadını biliyorlar..

Plastikte tortu oluyor ben de bundan rahatsız oluyorum.

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bu bebek mama kapları zaten sert bir camdan yapılıyor oyuzden kıramaz

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bence bu suluk cam değil yani sadece kavanoz cam ama haznesi yine plastik ve suyun en çok durduğu kısım yine plastik 😅Sadece güzel tarafı stasoluzioni 👍
Cok dogru bir nokta olmus :)) her sekilde plastik kullaniliyor maalesef. Ben daha saglikli oldugunu düşündüğüm icin hamster sulugu kullanıyorum ama bunu daha yavru iken alistirarak yaptim . Diski ile temasi hic olmuyor. Herkesin tercihine saygi duyarım 🙃

Üst Alt