• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş satan yeri şikayet

Arkadaşları merhaba öncelikle kuşumu satın aldığım yeri şikayet etmek istiyorum bana yardımcı olur musunuz sürec nasıl işliyor bilgisi olan var mı mavişimi jumbo erkek diyerek 600 liraya sattılar. Asla parasında değilim mavişim hastalandı iletişime gectim yeö öğütüyor dediler artık kuşum iyice agırlaştı son evresinde belkide hastalığının ben onu iyi etmek icin elimden geleni yaptım dahada yapacagım ama onlarında yanına bırakmayacagım.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ŞİKAYET VAR a yazabilirsiniz. Herkes görsün firmaya da iletiliyor

Doğacı

Eski Forumcu
Merhaba ŞİKAYET VAR a yazabilirsiniz. Herkes görsün firmaya da iletiliyor
Şikayet var ile uğraşmaya hiç gerek yok. Cimer en etkilisi. Cimere daha önce yazmıştım bana ulaşıldı ilgilendiler. Gözünün yaşına bakmamak gerek bazı insanların,utanma kalmamış.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Aldığınız yer PETSHOP mu? Üretim hane mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İnternette bir sürü şikayet yeri yazıyor,il orman ve su işleri müdürlüğü,il çevre müdürlüğü.
Ticarethane sayılır Ticaret bakanlığı yetkilendirir gerekli bölgeyi diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzelt abi 😄 @Şehmus BAKIR
Eğer petshopsa çok kolay bir yol göstercem ☺

Şikayet var ile uğraşmaya hiç gerek yok. Cimer en etkilisi. Cimere daha önce yazmıştım bana ulaşıldı ilgilendiler. Gözünün yaşına bakmamak gerek bazı insanların,utanma kalmamış.
Ben asla parasında değilim mavişim için bir sürü gözyaşı döktüm hasta oluyor benim psikolojim kaldırmıyor beni mahvettiler resmen

O durumla önce belediye sonra tarım il müdürlüğü ilgilenir. Cimerin de yapacağı o dur onlara ulaşıp gönderecektir
Tükürüklü kusuyor ara ara artık son raddeye geldik sanırım mamayla besledim yumurta maması yaptım gık gık ses geliyordu sayfada kekik çayı tarifini uyguladım şimdi uyuyor

rilish26

Müdavim
Yani böyle yerler hijyenik değilse salgın hastalık bile olabilir kuşunuzu bir kanatlı uzmanı görse bence iyi olur tanı koyabilir en azından. Kursak mantarı mı sindirim sorunu mu neyse artık

Yani böyle yerler hijyenik değilse salgın hastalık bile olabilir kuşunuzu bir kanatlı uzmanı görse bence iyi olur tanı koyabilir en azından. Kursak mantarı mı sindirim sorunu mu neyse artık
Çevremde kanatlı uzmanı yok vet hekime gösterdik oda bir şeyi yok dedi pek anlamadı sanırım

Üst Alt