E emregl Aktif Üye Katılım 23 Ara 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 30 Puanları 18 15 Şub 2025 #1 6-7 aylık dişi Jumbo muhabbet kuşumun yanında 1/1.5 yaşında olduğunu düşündüğüm erkek normal muhabbet kuşu alınırmi
6-7 aylık dişi Jumbo muhabbet kuşumun yanında 1/1.5 yaşında olduğunu düşündüğüm erkek normal muhabbet kuşu alınırmi
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,377 Tepkime puanı 7,900 Puanları 113 15 Şub 2025 #2 Merhaba baskın dişi olacağı için sıkıntı olabilir erkegin daha baskın ve cüsseli olması daha iyi olur
Merhaba baskın dişi olacağı için sıkıntı olabilir erkegin daha baskın ve cüsseli olması daha iyi olur
E emregl Aktif Üye Katılım 23 Ara 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 30 Puanları 18 15 Şub 2025 #3 The Search' Alıntı: Merhaba baskın dişi olacağı için sıkıntı olabilir erkegin daha baskın ve cüsseli olması daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Jumbonun yanına o zaman illa Jumbo gidicek
The Search' Alıntı: Merhaba baskın dişi olacağı için sıkıntı olabilir erkegin daha baskın ve cüsseli olması daha iyi olur Genişletmek için tıkla ... Jumbonun yanına o zaman illa Jumbo gidicek
Mert G. Eski Forumcu Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 4,768 Tepkime puanı 5,068 Puanları 113 15 Şub 2025 #4 emregl' Alıntı: 6-7 aylık dişi Jumbo muhabbet kuşumun yanında 1/1.5 yaşında olduğunu düşündüğüm erkek normal muhabbet kuşu alınırmi Genişletmek için tıkla ... Normal alma gereği duyuyorsunuz. Irkı bozmasanız, daha değerli olmaz mı? Oyüzden jumbo almanızı öneririm
emregl' Alıntı: 6-7 aylık dişi Jumbo muhabbet kuşumun yanında 1/1.5 yaşında olduğunu düşündüğüm erkek normal muhabbet kuşu alınırmi Genişletmek için tıkla ... Normal alma gereği duyuyorsunuz. Irkı bozmasanız, daha değerli olmaz mı? Oyüzden jumbo almanızı öneririm
E emregl Aktif Üye Katılım 23 Ara 2024 Mesajlar 93 Tepkime puanı 30 Puanları 18 15 Şub 2025 #5 Mert G.' Alıntı: Normal alma gereği duyuyorsunuz. Irkı bozmasanız, daha değerli olmaz mı? Oyüzden jumbo almanızı öneririm Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılma olmasın , gidip özellikle normal almicam. Arkadaşımda var bana hediye etmeyi teklif etti
Mert G.' Alıntı: Normal alma gereği duyuyorsunuz. Irkı bozmasanız, daha değerli olmaz mı? Oyüzden jumbo almanızı öneririm Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılma olmasın , gidip özellikle normal almicam. Arkadaşımda var bana hediye etmeyi teklif etti
Mert G. Eski Forumcu Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 4,768 Tepkime puanı 5,068 Puanları 113 15 Şub 2025 #6 emregl' Alıntı: Yanlış anlaşılma olmasın , gidip özellikle normal almicam. Arkadaşımda var bana hediye etmeyi teklif etti Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamayın beni yavrulayınca farklı renklerde yavrular oluyor ve kan hattı bozuluyor, oyüzden şöylemek istedim.
emregl' Alıntı: Yanlış anlaşılma olmasın , gidip özellikle normal almicam. Arkadaşımda var bana hediye etmeyi teklif etti Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamayın beni yavrulayınca farklı renklerde yavrular oluyor ve kan hattı bozuluyor, oyüzden şöylemek istedim.
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,377 Tepkime puanı 7,900 Puanları 113 15 Şub 2025 #7 emregl' Alıntı: Jumbonun yanına o zaman illa Jumbo gidicek Genişletmek için tıkla ... Yapı olarak söyledim yavru aşaması daha sonra sonradan gelen erkekle hele bide cüsse olarak küçük olan erkekle eş tutmayabilir dişi çünkü kafesin sahibi dişidir erkek sonradan gelmiştir
emregl' Alıntı: Jumbonun yanına o zaman illa Jumbo gidicek Genişletmek için tıkla ... Yapı olarak söyledim yavru aşaması daha sonra sonradan gelen erkekle hele bide cüsse olarak küçük olan erkekle eş tutmayabilir dişi çünkü kafesin sahibi dişidir erkek sonradan gelmiştir