• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş sağlıklı mı?

Erenb51

Aktif Üye
Arkadaşım kuşum öldüğü için hediye almış. Buradakilerde demişti almadan fotoğraf at diye🙂 Bende atayım kendim seçmedim ama. dün geldi kuş😌 bide kaç aylıktır suyuna probiyotik koydum ama su içmiyor görmedim hiç içtiğini Watch unnamed | Streamable

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
2 aylık bir şey gibi maşallah 🥰🥰🥰 Aspurla mı besleniyor? ☺

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnternette büyük bulamadım hep küçük boyutları. Normal yeme ne zaman geçebilirim
Yem kırmaya başladığında geçebilirsiniz, Kübra ablanın da dediği gibi boyasız kafes alabilirsiniz veya üretim kafesi de olur 🌸☺

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
tamam çok teşekkürler bide kuş böyle duruyor bazen normal mi? kafası sağa doğru eğik gibi ama düzgünde duruyor arada böyle yapıyor
Hahahah biraz gergin bakıyor 😂 normal merak etmeyin 😂

bahark

Aktif Üye
tamam çok teşekkürler bide kuş böyle duruyor bazen normal mi? kafası sağa doğru eğik gibi ama düzgünde duruyor arada böyle yapıyor
"beni ısırmak istediğinin farkındayım, ayağını denk al seni ısırırım" diye bakıyor :ROFLMAO: alışınca rahatlar, meraktan böyle eğilir en fazla diye düşünüyorum 🥰

Erenb51

Aktif Üye
Ay tamam teşekkür ediyorum 😅 @Burçak A. @bahark Kuş bide hapşırıyor ama sulu değil sadece sesi geliyor ne yapmam lazım neden olmuş olabılır