• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İdrarlı dışkı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla kuşumun idrarı yeşillendi gibi, kuruyunca yeşil oluyor idrar ve geceleri idrarı gündüzden fazla ve yeşil kurumuş oluyor bu hafta 3 gün üst üste probiyotik su verdim sonra gerwit verdim sanki gerwitten sonra idrarı yeşillendi
Tm olsun o vitamin renkliliği sıkıntı yok🥰🤲

Son düzenleme:

Erenb51

Paylaşımcı
Başka bir soruda gördümde oraya mı buraya mı yazmam gerekiyor bilemedim. Zeolit benim kuşumda iştah açmıyo gibi ilk geldiğinde haddinden fazla yiyordu şu an daha az olduğu için gözüme az yiyor gibi geliyor.. ama zeolitli mamayı hemen bitiriyor. Dışkısı da beyaz değil yeterli yiyor mudur😞 Biraz az yiyor gibi geldi

Erenb51

Paylaşımcı
Başka bir soruda gördümde oraya mı buraya mı yazmam gerekiyor bilemedim. Zeolit benim kuşumda iştah açmıyo gibi ilk geldiğinde haddinden fazla yiyordu şu an daha az olduğu için gözüme az yiyor gibi geliyor.. ama zeolitli mamayı hemen bitiriyor. Dışkısı da beyaz değil yeterli yiyor mudur😞 Biraz az yiyor gibi geldi bir kaç gündür

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkısı gayet iyi maşallah, ihtiyaci kadar yiyecektir ☺

Erenb51

Paylaşımcı
Kuşumun bugün pek iştahı yok sabahtan beri az yedi. Şimdi darı verdim darıyı yiyor. Normalde aspur yulaf çekirdek darı yiyordu,yemine papağan yemi koydum daha çok, 2 gündür ve az yemeye başladı. Dışkısıda kötüleşti ne yapmam lazım😞 Bugün banyo yapmaya çalıştı ve sonra dışkısı baya idrarlı geldi 1. foto banyodan sonra 2. foto şu an. Dışkısı zeolitli yemden önce daha düzgündü

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz banyo yaparken çok su içmiş olduğu için fazla idrar normal ☺ Aspur, yulaf, çekirdekten dolayı da dışkı rengi koyu olur o da normal ☺ Yemine de yavaş yavaş alışacaktır ☺

Erenb51

Paylaşımcı
Kuşunuz banyo yaparken çok su içmiş olduğu için fazla idrar normal ☺ Aspur, yulaf, çekirdekten dolayı da dışkı rengi koyu olur o da normal ☺ Yemine de yavaş yavaş alışacaktır ☺
Banyo yaptırmamak kötü mü peki? kendisi suluğu ile yapmaya çalışıyor ama tam anlamıyla yapamıyor. Ev çok sıcak değil gibi o yüzden yaptırmıyorum. Yeme de umarım alışır bugün hiç yemedi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Banyo yaptırmamak kötü mü peki? kendisi suluğu ile yapmaya çalışıyor ama tam anlamıyla yapamıyor. Ev çok sıcak değil gibi o yüzden yaptırmıyorum. Yeme de umarım alışır bugün hiç yemedi
Sıcak ortam olursa yapsın ama eğer değilse yapmaması çok daha iyi ☺

Erenb51

Paylaşımcı
Merhaba bugun zeolitin 10. gunu daha ne kadar devam etmem lazım? Kusun bir kac gundur istahı yoktu bugunde bisi yemedi zorla yedi sonra zeolitli mamayı verince yemeye basladı cok sukur. Dıskıda ekliyorum bugün probiyotik verdim 3 gün mü bir gün mü vereyim? Sehmus bey mamayla verin zeoliti dedi ama maalesf bu ay alamayacgm istah duzeldi gibi @Demet bükay @Burçak A.

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba bugun zeolitin 10. gunu daha ne kadar devam etmem lazım? Kusun bir kac gundur istahı yoktu bugunde bisi yemedi zorla yedi sonra zeolitli mamayı verince yemeye basladı cok sukur. Dıskıda ekliyorum bugün probiyotik verdim 3 gün mü bir gün mü vereyim? Sehmus bey mamayla verin zeoliti dedi ama maalesf bu ay alamayacgm istah duzeldi gibi @Demet bükay @Burçak A.
Maşallah bayağı toparlanmış 🤲🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dışkılar çok güzel maşallah ablacım 🤲😊iç parazit bitmiş çok şükür 🤲🤲
Zeoliti kesme iştah açar yemine serpebilirsin, yada sebzeye😊

Erenb51

Paylaşımcı
Kuşum her gün banyo yapmaya çalışıyor suluğundan ama sadece kafası ve göğsü ıslanıyor, napsam tabakla su mu koysam soğuk diye yıkamıyodum ama durmuyor ve işiyor sonra

Ekli dosyalar