• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş ölecek yardim edin

ozanozan1

Aktif Üye
kardeşim ben anlamam ama anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır ve senden dışkı resmi isteyecekler. Beyaz bir kağıdın üzerinde dışkısının resmini yükle böylece çok zaman kaybetmemiş olursun

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun neyi var. Ne ile besleniyor. Takviye veriyormusunuz. Sürekli kafes tabanında mı? Yem yiyorlar mı? Hava akımında kaldılar mı? Kısaca bahsederseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Ve evet temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Nerde ikamet ediyorsun eğer istanbuldaysan ben yardımcı olurum kardeşim. Başka bir kafes varsa ayırıp kafesleri birleştir sonra yalnız iken çok yaklaşmadan kamerayı yaklaştırarark tünekte video ekler misin bir görelim

deniz232

Yeni Üye
Nerde ikamet ediyorsun eğer istanbuldaysan ben yardımcı olurum kardeşim. Başka bir kafes varsa ayırıp kafesleri birleştir sonra yalnız iken çok yaklaşmadan kamerayı yaklaştırarark tünekte video ekler misin bir görelim
Mersin abim yani hep suerkli değildi yeni yeni

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tamam sakin ol ve kuşları ayırabilir misin? Hiçbir şey yemiyor mu? Ayrıca antibiyotik verdiysen bağışıklık iyice düşmüştür. Kilosunu öğrenebilir misin? Bize biraz bilgi ver kardeşim ve kuşun direncini yükseltmemiz gerekir önce ayırıp onu daha sıcak yere almalısın vücut ısısını yükselt. Sonra onu besleme maması ile besle eğer yoksa yakınlarda petshoptan temin et yine yoksa bana özelden ulaş sana bugün ihtiyaçlarını yolluyum gelene kadar ona haşlanmış yumurta sarısı ve Mısır ununu sıcak suyla yoğurt kıvamına getir ve şırınga ile yedir.

Doğacı

Eski Forumcu
Petical Hayvan Hastanesi

Adres : Güvenevler, Güvenevler Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı (2, çevre yolu No:532, 33140 Yenişehir / Mersin

Telefon : 444 3 738 il alan kodu (0324)

Süleyman Gedik : 0533 938 30 31 (Kanatlı Uzman )