• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kus kusma hareketi yapıyor

furkannkartal

Yeni Üye
Kuşum 4 yaşında erkek. Streamable linkini paylaşıyorum 46 saniyecik video, tamamını izleyin rica ediyorum, bu kadar sık ardı ardına bu hareketi yapma sebebi ne olabilir? Onu 4 yılda sadece 2-3 defa bu hâlde gördüm. Kursak mantarı belirtisi olabilir mi?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler. @Demet bükay @Aslı Ö. @Şehmus BAKIR
LİNK:

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Kuşum 4 yaşında erkek. Streamable linkini paylaşıyorum 46 saniyecik video, tamamını izleyin rica ediyorum, bu kadar sık ardı ardına bu hareketi yapma sebebi ne olabilir? Onu 4 yılda sadece 2-3 defa bu hâlde gördüm. Kursak mantarı belirtisi olabilir mi?
LİNK:
Grit kum kullanıyor musunuz? Ağızda ekşi koku var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
LİNK:
Merhaba hazımsızlık yaşıyor
Grit kumu görebilir miyim

furkannkartal

Yeni Üye
Gardenmix Grit kuş kumu veriyoruz kendisine.
Yabancı bir cisim veya tüy kıl gibi bir şey yemiş olabilir mi? Kursak mantarı ile ilişkilendirilmez değil mi? Kuşun suyunu yemini sık değiştiriyorum. Versele laga kuş yemi veriyorum. Vitamin ve probiyotik verme konusunda kötüyüz ama yakın zamanda mamaistten sipariş verdim, probiyotik ve röhnfried ürünlerini verebilir miyim? Ve asıl soru bu kursak mantarı belirtisi değil dimi sadece hazımsızlık ??? @Demet bükay

Ekli dosyalar

Üst Alt