• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuş korkusu

Zuhalz

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba kuşum ilk defa cumartesi günü uykudan birden sıçradı ve kasılma ve titreme ile bir kaç dakika geçirdi sonra kendibi demire attı sakinleşti.Bugün gene sıçramış kasılmış ve titremiş aynısı yine olmuş neler oluyor bilen varsa yazsın lütfen vet gitmeli miyiz hemen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba kuşum ilk defa cumartesi günü uykudan birden sıçradı ve kasılma ve titreme ile bir kaç dakika geçirdi sonra kendibi demire attı sakinleşti.Bugün gene sıçramış kasılmış ve titremiş aynısı yine olmuş neler oluyor bilen varsa yazsın lütfen vet gitmeli miyiz hemen
Merhaba geçmiş olsun bu vitamini eksikliği yapabilir, yada nörolojik bir sıkıntıda yapabilir veteriner hekim varsa götürebilirsiniz
Bt amin forte takviyesi yapın haftada iki gün

Zuhalz

Yeni Üye
Teşekkür ederim sebze meyve yumurta hepsini tüketiyor teşekkür ederim hangi ürünü almalıyım

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Maalesef benimki de aynı sorunu çekiyor çözümü üstünü örtmemek ile buldum. Belki kafesinde bitler de olabilir gece saldırıyorlar kuşa bir bakın derim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim sebze meyve yumurta hepsini tüketiyor teşekkür ederim hangi ürünü almalıyım
Protein fazlalığı da beyinde sıkıntı yapabilir
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Calsiyum verilmelidir

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
gervit w , entrobac , bt amin mamaistten veya başka siteden bölünmüş olarak alabilirsiniz. sırasıyla 20ml , 20 gram , 30ml yeterlidir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dış parazit damlası uygulayın lütfen
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın rutin olarak yapılmalıdır

Ekli dosyalar

Zuhalz

Yeni Üye
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. probiyotik kullanıyorum. Multivitamin ve b vitamini ayrı ayrı da kullanacağım. Sizden son bir ricam. Nasıl kullanmalıyım ki? Kuşuma çok ağır gelmesin. Ne yazık ki, kuşlarla ilgilenen veteriner bulmak çok zor. onun için her şeyi yapabiliriz. kafesleri düzenli temizliyorum.Daha önce hiç bit ile karşılaşmadım, ya da parazit gerekirse bunu da bakımımızı ekleriz.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. probiyotik kullanıyorum. Multivitamin ve b vitamini ayrı ayrı da kullanacağım. Sizden son bir ricam. Nasıl kullanmalıyım ki? Kuşuma çok ağır gelmesin. Ne yazık ki, kuşlarla ilgilenen veteriner bulmak çok zor. onun için her şeyi yapabiliriz. kafesleri düzenli temizliyorum.Daha önce hiç bit ile karşılaşmadım, ya da parazit gerekirse bunu da bakımımızı ekleriz.
hangi markalar kullandığınıza bağlı olduğu için değişiyor kötü markalarsa işe yaramıyor zaten. petshoptan aldıysanız genelde kötü marka oluyor. Hangi marka kullanıyorsunuz ya da fotoğraflarını atar mısınız? bit ense damlası ensesine 1 damla yapıp ensesine 1 2 dk masaj yapıyorsunuz bitiyor ilk defa yaptığınız için 10 gün sonra bir daha sonra da 6 ayda bir olacak şekilde hep devam ediyorsunuz

Zuhalz

Yeni Üye
Gerwit ve entwrobac kullandım .Hastalığı vs olmadığı ve düzenli beslendiği için b vitaminine gerek duymadım.Ense damlasıda hiç kullanmadım ama tavsiylerinize uyacağım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Gerwit ve entwrobac kullandım .Hastalığı vs olmadığı ve düzenli beslendiği için b vitaminine gerek duymadım.Ense damlasıda hiç kullanmadım ama tavsiylerinize uyacağım
B vitamini: kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar siz gerek duymazsınız ama mutlaka verilmesi gerekir kuş ihtiyaç duyar
Örn:biotin, b komplex meyve sebze tohum da çok az olur hatta olmaz

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ense damlası mamaistte satılıyor başka adam akıllı yer bulamadım belki veterinerler satar. O markalar iyi olanlar zaten. Kafesine bir bakın bir şey olabilir. Ya da üstünü örtmemeyi deneyin.

Zuhalz

Yeni Üye
Kafesini temizledim ama herhangi birşey bulamadım eşi karalıkta uyumuyor azıcık karanlık olsun diye örtüyorum örtmeden bu dqvranışı sergiledi teşekkür ederim şimdi kuyrugu düşük ve poposu kabarık iştahı iyi probiyotik verdim vitamin sipaiş ettim

Üst Alt