• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! KUŞ KANAT ALTINDA YARA VAR

Hakan14

Yeni Üye
Tüy dibi çürük olarak kastettiğiniz bu kapsüllerin dibi doğru mudur? Bu kapsüller düşüp yenisi mi gelecek acaba en çok bu kapsülleri kaşıyor. Her iki kanatta bu kapsüllerden var ve rahatsız oluyor. Tekrardan çok teşekkür ederim size sağolun.

WhatsApp Image 2024-06-02 at 19.27.44 (1).jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tüy dibi çürük olarak kastettiğiniz bu kapsüllerin dibi doğru mudur? Bu kapsüller düşüp yenisi mi gelecek acaba en çok bu kapsülleri kaşıyor. Her iki kanatta bu kapsüllerden var ve rahatsız oluyor. Tekrardan çok teşekkür ederim size sağolun.

Ekli dosyayı görüntüle 65015
Evet bu kapsülleri bakteriden arınıp tane tane çıkıyor maşallah 😊🤲çıkarken kaşınır, ağrır, uzayıp açılacak, çıkamayan deride epse yapar,önce enfeksiyon sonra çürüme olur, rif ile hepsi geçecek endişe etmeyin, ara ara çürüme olan yerlere dokunun onlar düşsün, yeniler tüm hızıyla ve sağlıklı bir şekilde çıkacaktır😊🤲
BtAmin forte takviyesi ide verin ki Ağrıyı alsın, kuvvetlendirsin
Çok geçmiş olsun, şifa versin inşallah Rabbim minnoşa🤲😊

Hakan14

Yeni Üye
Evet bu kapsülleri bakteriden arınıp tane tane çıkıyor maşallah 😊🤲çıkarken kaşınır, ağrır, uzayıp açılacak, çıkamayan deride epse yapar,önce enfeksiyon sonra çürüme olur, rif ile hepsi geçecek endişe etmeyin, ara ara çürüme olan yerlere dokunun onlar düşsün, yeniler tüm hızıyla ve sağlıklı bir şekilde çıkacaktır😊🤲
BtAmin forte takviyesi ide verin ki Ağrıyı alsın, kuvvetlendirsin
Çok geçmiş olsun, şifa versin inşallah Rabbim minnoşa🤲😊
Sağ olun var olun çok teşekkür ediyorum verdiğiniz destek için.

Esra Özlem

Yeni Üye
Benim kuşumun kanadı da yara ve kaşıyıp iyice kanatıyo 5 gün sonra sınavım var korkuyorum bi şey olur diye çalışamıyorum da napmam gerekiyo tam anlayamadım çözümlerden anlatır mısınız lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Benim kuşumun kanadı da yara ve kaşıyıp iyice kanatıyo 5 gün sonra sınavım var korkuyorum bi şey olur diye çalışamıyorum da napmam gerekiyo tam anlayamadım çözümlerden anlatır mısınız lütfen
Merhaba fotoğraf paylaşırsanız sevinirim bakalım öyle yorum yapalım🤲😊

Esra Özlem

Yeni Üye
Merhaba fotoğraf paylaşırsanız sevinirim bakalım öyle yorum yapalım🤲😊
Merhabalar dışarıdan pek bi şey gözükmüyo sadece kafesin tabanında falan kan lekesi var sorun kanadının alt tarafında olduğu icin çekemiyorum da bi de şimdi canlandı kardeşiyle oynuyo şükür teşekkürler cevapladığınız için 🙏🏻

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhabalar dışarıdan pek bi şey gözükmüyo sadece kafesin tabanında falan kan lekesi var sorun kanadının alt tarafında olduğu icin çekemiyorum da bi de şimdi canlandı kardeşiyle oynuyo şükür teşekkürler cevapladığınız için 🙏🏻
Merhaba, kan nasıl oldu yeni mi?
Tüyü çekmiş olabilir, çok mu o yoksa bir damla mı anlayamadım😔
Çok şükür daha da iyi olacak inşallah 😊🤲

Esra Özlem

Yeni Üye
Merhaba, kan nasıl oldu yeni mi?
Tüyü çekmiş olabilir, çok mu o yoksa bir damla mı anlayamadım😔
Çok şükür daha da iyi olacak inşallah 😊🤲
bir damla sadece bu sabah gördüm dün de hafif gagasında vardı kanadının altını yolup kanatıyodu eğer yine kanaması olursa yardım alırım mutlaka çok teşekkürler desteğiniz için 🩷🌸

Üst Alt