• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuş kanat altı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sersemledi biraz heralde benim yüzümden, yada incinmiş de olabilir tellere tutunurken bir kaç kez düşecek gibi oldu, inş yarına düzelir bu hali 🙏😔 önceki kırık kırık olarak duruyor ama kendi işinin çaresine bakıyor bi şekilde o yüzden dert etmiyorum bende artık, uçmasa da olur iyi olsun da hiç önemli değil zaten uçmak gibi bi sevdası yoktu yerde gezmeyi seviyor
Stresin de etkisi vardır siz panik yapmayın, panik yaparsanız daha kötü olur 🙏 Gözlemleyin, maşallah mamayı da çok güzel yiyor 🥰

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Rif sürmeye devam ediyoruz bugün kuşun karnında kemiği sert bir şekilde dışarıdan hissedilir şekilde tesadüfen fark ettim bu bir sıkıntı mı sizce? Daha önce bu konu ile ilgili farklı konular görmüştüm danışmak istedim

Ekli dosyalar

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Zayıflamış olabilir biraz yem yemede ve su içmede sıkıntısı yok değil mi
Yok her şeyi yiyor mama olsun meyve sebze olsun kendi yemi olsun yiyor su da içiyor kendisi de hareketli zaten ancak kontrol amaçlı sormak istedim bu kuş ele gelen bir kuş değil mecburen böyle fark ediyoruz hiç elime almadığım için vücudunda anormallik varmı pek anlamıyorum da

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yok her şeyi yiyor mama olsun meyve sebze olsun kendi yemi olsun yiyor su da içiyor kendisi de hareketli zaten ancak kontrol amaçlı sormak istedim bu kuş ele gelen bir kuş değil mecburen böyle fark ediyoruz hiç elime almadığım için vücudunda anormallik varmı pek anlamıyorum da
Yemede içmede dışkıda sorun yoksa korkmayın ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah çok güzel toparlamış az kaldı 1 hafta - 10 güne biter, akar tedavisinde kuş yorulur, zayıflar, bağışıklık düşer😔
Parazit mücadele ederken tüm hücrelerde parazitle mücadele ediyor😊🤲
Hasta olduğumuzda nasıl vücudumuz anticor üretirken zayıflıyoruz öyle düşünün, savaşıyor minicik bedeniyle😊🤲
Bitsin kilo da alır endişe etmeyin lütfen 😊🤲💓🥰

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Maşallah çok güzel toparlamış az kaldı 1 hafta - 10 güne biter, akar tedavisinde kuş yorulur, zayıflar, bağışıklık düşer😔
Parazit mücadele ederken tüm hücrelerde parazitle mücadele ediyor😊🤲
Hasta olduğumuzda nasıl vücudumuz anticor üretirken zayıflıyoruz öyle düşünün, savaşıyor minicik bedeniyle😊🤲
Bitsin kilo da alır endişe etmeyin lütfen 😊🤲💓🥰
Evet çok haklısınız fazla uyukluyor şu sıralar, ben mama hazırlıyorum sürekli sağlık tohumu da veriyorum entrobaclı suyu da hep mevcut inş atlatacağız bu günleri de 🙏😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Akar sırtına da mı sıçramış sizce 😔 tüyler aralanınca gördüm
Merhaba bir yerini değil yavrunun her yerini sarmış😔gördüğünüz iyi olmuş, muhtemelen uyuyup zayıflaması da bu yüzden, çok iyi besleyin protein ağırlıklı bağışıklık düşmesin bu çok önemli, suyuna probiyotik katın
Rifi kullanın, biraz zaman alacak ama inşallah yenecek🤲

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Merhaba bir yerini değil yavrunun her yerini sarmış😔gördüğünüz iyi olmuş, muhtemelen uyuyup zayıflaması da bu yüzden, çok iyi besleyin protein ağırlıklı bağışıklık düşmesin bu çok önemli, suyuna probiyotik katın
Rifi kullanın, biraz zaman alacak ama inşallah yenecek🤲
Ben gidip şimdi 5 kutu alayım ozaman 😔 rifi artık her yerine dökeyim bolca ozaman mecburen, teşekkürler ilgilendiğiniz için bi 10 gün sonra yine güncelleme yaparım, mama, sağlık tohumu entrobac, zeolit i arttıracağım 😔🙏birde tüyler hafif ıslakken döksem sorun olur mu rifi öyle daha iyi görünüyor sıkıntı olan kısımları

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben gidip şimdi 5 kutu alayım ozaman 😔 rifi artık her yerine dökeyim bolca ozaman mecburen, teşekkürler ilgilendiğiniz için bi 10 gün sonra yine güncelleme yaparım, mama, sağlık tohumu entrobac, zeolit i arttıracağım 😔🙏birde tüyler hafif ıslakken döksem sorun olur mu rifi öyle daha iyi görünüyor sıkıntı olan kısımları
Su olmasa daha iyi olur😔
Önce isterseniz oksijenli su ile dezenfekte edin, fakat çok olmasın ne lensin, sonra rifi kullanın
Savaşçı maşallah SüphanAllah 😊🤲
Allah razı olsun sizden emek veriyorsunuz😊🤲Rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah 💓🤲

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Su olmasa daha iyi olur😔
Önce isterseniz oksijenli su ile dezenfekte edin, fakat çok olmasın nemlensin, sonra rifi kullanın
Savaşçı maşallah SüphanAllah 😊🤲
Allah razı olsun sizden emek veriyorsunuz😊🤲Rabbim karşılıksız bırakmaz inşallah 💓🤲
Teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım. Ben elimden geleni yapacağım gerekirse 30 gün de olsa rifle devam edeceğim yeterki iyileşsin inşallah iyileşir bir an önce 🙏❤

Üst Alt